Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam vagy küzdjek érte?
Figyelt kérdés
A lány aki nagyon tetszet a haverommal jött össze. régebben egymásnak is szimpik voltunk.2016. márc. 17. 19:42
1/3 anonim válasza:
Hagyjad, ez a vonat már elment. Próbálkozz olyannál, aki szabad.
Ja és ne gyere kérlek azzal a nevetséges kifogással, hogy "régebben is szimpik voltunk egymásnak". Ez régen volt.
2/3 anonim válasza:
Más estben azt mondanám, hogy abbahagyni könnyebb, mint küzdeni, de most nem éri meg.
Egyrészt mert nem lenne szép dolog belerondítani egy haver kapcsolatába. Másrészt a csajt elcsábítod, akkor szerinted mellőled nem csábíthatja el valaki?
Miért nem léptél régebben?
Most már hagyd. Keress egy másik lányt.
3/3 anonim válasza:
velem ugyan ez a szitu volt csak én vagyok a lány. Volt egy srác akinek nem jöttem be viszont a haverjának igen. Teltek a hónapok, változtam, és közbe ő is belem szerelmesedett állítólag. A két pasi legjobb barát. Az egyik srác megkérte hogy járjak vele és lesmárolt, akinek a kezdetektől fogva bejöttem mind ezt a legjobb haverja előtt aki kb sirva fakadt hogy milyen baratja van. ja és előtte mindkét srác közölte hogy én nem fogok közéjük állni. inkább hagytam mindkét srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!