Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Keressem még ezt a pasit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem még ezt a pasit vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

1éve találkoztunk először egy munka kapcsán két hétig minden nap. Bennem az volt, hogy nagyon jó lenne még találkozni, esetleg még közös munkát megbeszélni..ő nem erőltette annyira, de még összefutottunk párszor.

A gond inkább az, hogy van egy pár káros szenvedélye amiket elég durván alkalmaz nap mint nap és nem nagyon akar felelőséget vállalni..egyébként azt éreztem, hogy neki sem jó így, de bennem valahogy ez félelmet keltett..és az már nem jó..meg kérdés, hogy tud-e egyáltalán szeretni igazán egy olyan ember aki ennyire szenvedélybeteg..

A lényeg, hogy fél év múlva beállított hozzám a lakásomra és rögtön le akart velem feküdni aztán, hogy ez nem jött össze keresett másik nőt, aki ad neki pénzt is..

Azóta nem találkoztunk, telefonja nincsen..

De mégis úgy érzem, hogy érdekel , hogy mi van vele..és amikor találkoztunk olyan nyugalmat éreztem mint előtte soha, meg ő úgy beszélt velem mindig mint a hímes tojással..

Na egy kicsit zavaros így ez az egész..

2016. febr. 28. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez kérdés? Szenvedélybeteg, egyből lefeküdt volna veled, és pénzt is kérne akkor tőled is. Ha értelmes felnőtt gondolkodású nő vagy akkor szerintem tudod mi a válasz erre.
2016. febr. 28. 19:34
 2/12 Evergrey ***** válasza:
Ne a pasit keresd, hanem inkább az önbecsülésed. :)
2016. febr. 28. 19:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen tudom az eszemmel..

Egyébként értelmesen lehet beszélgetni vele és vannak értékei nagyon is, érzelmes..csak elment ilyen irányba..

Nehezen tudom elfelejteni:(

2016. febr. 28. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
#3: Nem lenne normális a kapcsolatotok. És egy "teher" lenne. Magadnak aggódás, idegeskedés. Hogy éppen a szenvedélyének él, hol van, mit csinál, kitől kér kölcsön, milyen nővel van. Ez kell? Ezen gondolkozz és úgy dönts.
2016. febr. 28. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:
És ha leszokna ezekről?
2016. febr. 28. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
#5: "És ha leszokna ezekről?" Tudod aki szenvedélybeteg annak nagyon kicsi az esélye erre. Neki kell tennie ezért, de őszintén ha csak úgy elmegy hozzád és lefektetne (nem becsül annyira hogy érted tegyen bármit is mert úgy érzi megkaphat) akkor nem fog érted lemondani a káros szenvedélyéről. Ezt be kell lásd.
2016. febr. 28. 19:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Ok..jól megfogalmaztad..csak vágy szintjén mindig visszatérek ide..de tényleg neki kell eljutni arra a szintre, hogy rendezni akarja az életét..

Ha sokat agyalok ezen akkor magamat hibáztatom a végén, hogy nem úgy alakultak a dolgok és kevésbé látok tisztán..

2016. febr. 28. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
#7: Ezért kell az ESZED használni a SZÍVED helyett. Értem én hogy vágysz rá és kellene meg jó lenne. Csak nem érné meg, fájdalmat okozna, nem lennétek boldogok! Ha majd tettekkel tesz azért hogy változzon és ne csak hitegessen akkor már értelme lenne. Viszont ennek nagyon kicsi a valószínűsége. (Bocs hogy így írok, nem akarlak "kiosztani" se semmi, csak őszinte vagyok hozzád.)
2016. febr. 28. 20:36
 9/12 A kérdező kommentje:

Akkor talán jól cselekedtem vele kapcsolatosan, hogy nem mentem bele a játszmáiba...pedig nehéz volt így, hogy ilyen erős érzelmeim lettek..

Kicsi az esélye..azért remélem egyszer jó lesz neki tőlem függetlenül is:)

2016. febr. 28. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
#9: Ismerkedj meg mással...vagy próbálj olyan új hobbit-sportot találni amitől elfelejted. Menni fog idővel.
2016. febr. 28. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!