Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keressem én vagy inkább hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem én vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor találkoztam egy fiúval, együtt voltunk egész este, csókolóztunk, de azon kívül nem történt semmi. A buli után írt, hogy jól érezte magát velem,stb.

Nekem nagyon megtetszett a srác, csak sajnos a közös ismerőseinknek azt mondta, hogy inkább nem szeretne semmi komolyabbat, mert idősebb vagyok. Szerintetek ez kifogás? Írjak neki én? Köszönöm a válaszokat!:))

2015. jan. 17. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor? Ahhaha!:DDDDDDD
2015. jan. 17. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem futunk olyan szekér után ami nem vesz fel. Anyukád ezt sose mondta?
2015. jan. 17. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta hogy nem szeretne semmit , akkor biztos úgy is van. nekem is volt már olyan hogy reménytelen érzelmeim voltak , hiába mentem el a végsőkig , felesleges volt.
2015. jan. 17. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:

1.:??

2.:Tudom, csak gondoltam hátha egy próbát megér. De akkor lehet hogy hagynom kellene.

2015. jan. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!