Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem őt újra vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Szóval, igyekszem rövid lenni. Van egy pasi akivel valahogy az évek alatt mindig összehozott a sors... Elősször csak barátság volt. Én közbe szingli lettem es talán valahogy így lettem a szeretője... Ez par hónapig tartott , közbe persze beleszerettem es talan ő is viszonozta az érzéseket . Múltkor viszont feltekeny voltam igy nagyon osszevesztunk , egy ideje nem beszéltünk de még nagyon szeretem . Szerintetek mit tegyek? Felvegyem vele újra a kapcsolatot?2016. aug. 17. 13:44
1/9 Noren1989 válasza:
Zárd le, építs egy tisztes párkapcsolatot.
Nagyon ritkán szeretünk bele szexpartnerekbe, ha más is van a körzetben.
Keresett, mialatt beleszerettél?
2/9 anonim válasza:
Ha úgy érzed, h van értelme, és van benne perspektíva, akkor mindenképpen. Szerintem nincs annál nagyobb butaság, mint dacból, meg önérzetből, meg büszkeséget veszni hagyni valamit, ami egyébként működne, és boldogságot hozna. De ugye ez mindig két emberen múlik, szóval koránt sem biztos. Viszont, ha Te megteszed a kezdő lépést, akkor a Te lelkiismeretes tiszta lehet, és nem marad benned kétely. Elmondhatod, h rajtad nem múlt.
3/9 A kérdező kommentje:
Első: igen , mindig kölcsönösen kerestük egymást.
Második: lehet igazad van és félre kéne tennem az egómat de félek hogy annyira megsértődött rám hogy hallani sem akar rólam
2016. aug. 17. 14:12
4/9 anonim válasza:
Magyarul veled csalja a mostani párját. Ugye tudod, hogy ha összejöttök, majd téged is csalni fog, amint picit megun?
5/9 Noren1989 válasza:
A kufircon kívül másért is keresett? Mozi, vacsi, elmenni sétálni?
6/9 A kérdező kommentje:
Igen szoktunk csinálni egyutt programokat
2016. aug. 17. 14:29
7/9 anonim válasza:
Hülye vagy! Csak egy két lábon járó p1nának tart, semmi másnak!
8/9 A kérdező kommentje:
Már megoldódott , koszonom mindenki válaszát
2016. aug. 17. 15:09
9/9 Noren1989 válasza:
NA, valami ápdét? Cicám, mondjál valamit, szeretnénk visszaigazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!