Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hol, hogyan jöttetek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol, hogyan jöttetek össze párotokkal? N

Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A Randivonalon másfél hónapja. Nagy a szerelem, és a ragaszkodás egymáshoz. (ffi 60, nő 56)
2017. márc. 19. 07:15
 12/18 Libers Pertz válasza:
Mi Badooztunk, nem volt szándékomban párt találni csak unalmas perceimben meg utazáskor nyomkodtam poénból aztán egyszer rámírt egy lány, kicsit erőszakosabb volt így találkoztunk, lassan másfél éve együtt, keveset veszekszünk pedig nagyon különbözőek vagyunk, majdnem egy év után vettünk egy közös házat, előtte nagy volt a távolság. Nagyon szeretjük egymást. 27/F
2017. jún. 17. 10:27
 13/18 anonim ***** válasza:
A Randivonalon. Ő szólított meg, és forszírozta az ismerkedést, én belementem (vonakodva bár, de reménykedve is egyben, mivel több fontos szempontból jobbnak láttam, mint magamat. (ffi 60). Nagyon csinos, jobb egzisztenciával bír - vannak persze neki is negatívumai. Kb 5 hónapja "tartunk" (nála lakom). Közben volt egy szakításunk (2 hétig) - de "visszaállt" a kapcsolatunk az eredetire.
2017. jún. 18. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy suliba, egy évfolyamra jártunk. Először csak Messengeren, majd már személyesen, suliban is többször beszélgettünk. Elhívott az első randinra, nagyon cuki volt, teljesen zavarban volt. Ezután volt még egy-két randi, de már tulajdonképp ekkor is együtt voltunk, és hát innenstől pedig már a szokásos forgatókönyv jött. Most leszünk 8 hónaposak
2020. szept. 6. 16:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Melyikkel hol....volt jópár. (pl. haver szedte fel, de a csajnak én kellettem....randivonalon jópár (miután 25 év után elváltam attól, akinek a hever nem kellett, hanem én)..de..fiatalabb koromban (jé, megint egy ilyen...osztálytársam csaja átpártolt hozzám ...nem én bíztattam, de elfogadtam....aztán haverral/ haverokkal jártunk csajozni....megszólítgattunk nőket szórakozóhelyeken, buszpályaudvaron....szinte bárhol. Érdemes volt
2020. szept. 7. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
A 11-es is én vagyok. Az a bizonyos nagy szerelem tartott másfél évig (a csajomnál...aztán lapátra tett...nálam még mindig tart a szerelem iránta, de azóta ár van új, mert hát nem játszhatok sokáig egyedül "mit köszönsz annak a saroknak" -ot. De, ez se jó, igazából már csak szabadidőpartnerek vagyunk. Járunk együtt kirándulni, egyebek. Várom a következőt, akit komolyan vehetek, és felhagyhatok a további Randivonal-azással
2020. szept. 7. 11:38
 17/18 anonim ***** válasza:
11, 15, 16 egy személy (én)
2020. szept. 7. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja, meg a 17es is (és most már a 18 is)
2020. szept. 7. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!