Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan jöttetek össze a párotokkal? Mióta vagytok együtt? Milyen a viszonyotok?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok légyszi, és minél többen, jól esik olvasni az ilyen kis sztorikat! :)
2016. márc. 3. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Apján keresztül. Ha minden szakítást,békülést beleszámolok akkor 3 éve. A viszonyunk harcias, sosem unalmas :) sokszor hajbakapunk, de csak apró dolgokon amik nem demotiválóak.

24f ő 22l

Ha valami még érdekel dobj üzit :)

2016. márc. 3. 20:33
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
A badoo-n ismerkedtünk össze, de hamar átmentünk facebookra, kb 2 hét után találkoztunk is, mivel durván 1,5 km-re laktunk egymástól :D rögtön egymásba szerettünk és azóta is együtt vagyunk, egy éve teljes boldogságban, harmóniában
2016. márc. 3. 20:34
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
én is fel akartám már tenni ilyen kérdést....az én környezetemben semmi izgalmas történet nem volt csak ilyenek:"iskolatársak, egyetemi évfolyamtársak voltunk és nagyon egy húron pendültünk abban hogy tanulás helyett bulizni....nameg szexelni jobb" vagy "uncsi volt a munka gyakran lementunk cigizni aztán a dohány után egymásra is rászoktunk" de amit legjobban unok:"ismerőseink hoztak össze mert annyira sajnáltattuk magunkat külön külön"
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
születésünktől óta együtt vagyunk, tökéletes a viszonyunk, mert mindig azt csinálja amit én mondok neki, a jobb kezem és én <3 4ever. kor, nem
 5/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok

25/L és 26/F

6/16 anonim ***** válasza:
6%

Akkor hagy rontsam el a kedved! Nem volt sosem barátnőm és nem is akarok szóval nincsenek jó kis sztorijaim. Számomra a párkapcsolat=időpocsékolás, és ehhez nem kell kipróbálnod magad egyben, elég ha látod, hogy a többi szerencsétlen hülye mikre képes a "szerelméért".

27/F

2016. márc. 3. 20:41
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Internet, nem szoktam találkozni így emberekkel, de neki valahogy mégis igent mondtam. Nekem kellett egy kis idö, míg megismertük egymást, hogy beleszeressek, ö már az elején tudta, hogy engem akar..nem is volt ilyen összejövés, az elsö randi olyan "elsö randis" volt :D, a többin már kb. egy pár voltunk. 7 hónapja vagyunk együtt :)
2016. márc. 3. 20:43
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

Neten ismertem meg, összebis költöztünk, most meg távkapcsolat, mert külföldön tanul.

A viszonyunk akadozó. Néha jobb, sokszor rosszabb.

2016. márc. 3. 20:45
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Neten ismerkedtünk meg, és majdnem szerelem volt első sorra ;-) 5 nap után taliztunk, ami rendkívül romantikusra sikeredett, konkrétan rögtön csókolóztunk és még soha így nem csókolt senki :-) Este már úgy köszönt el, hogy szia kicsi feleségem. Azóta is nagyon happyk vagyunk, eljegyzés is volt a nyáron, jövőre tervezzük az esküvőt. Pedig a tinikorból is kinőttünk ;-) 43/N
2016. márc. 3. 20:53
 10/16 Mumusan ***** válasza:
Egy bandában motoroztunk, buliztunk. 6 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk sohasem felhőtlen. Amolyan tűz és víz. 29N
2016. márc. 3. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!