Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan jöttetek össze a párotokkal? Mióta vagytok együtt? Milyen a viszonyotok?
Egyetemi órán voltunk együtt. Ő akkor kinézett magának, de vmiért nem mert megszólítani. Aztán véletlenül rátalált a blogomra kb. egy évvel később (amit azóta már beszüntettem - kicsit olyan volt, hogy a blognak tényleg volt célja, de nem az, mint amire terveztem :D). És akkor már kontaktált az oldalt megadott mailcímemen, elhívott színházba. Aztán onnantól kezdve majdnem 4 éve együtt vagyunk. Én idén leszek 27 éves (és nőnemű :D), ő 32 lesz az idén.
A kapcsolatunk számomra tökéletes. Kisebb viták vannak, de hol nincsenek... de nagyon mélyen szeretjük egymást, a vonzalom, mint az elején. Most júliusban fogunk összeköltözni, és valószínűleg jövőre házasodni.
Volt egy barátom 2 évig, aki elég durván kidobott végül, minden különösebb magyarázat nélkül. Addigra viszont már teljesen az én barátaim is lettek az ő barátai, szóval továbbra is jártam hozzájuk "bulizni" (összeült 6-7 ember, vízipipáztunk, megittunk 1-2 sört, zenét hallgattunk, dumáltunk)... Nos, volt a társaságban egy srác, akivel különösen jóban voltam, de soha nem volt köztünk semmi, nem is jött be ilyen szempontból.. Hosszú haja volt, cigizett, és autóbolond, ezek mind nagy fekete pontok nálam, úgy tűnt mindenben az ellentétem, valamiért mégis tök jól elvoltunk, kijártam vele cigizni (én sose dohányoztam), beszélgettünk, de tényleg haveri szinten maradt a dolog (bár utólag elmondta, hogy mindig nagyon tetszettem neki). Egészen a szilveszteri házibuliig, akkor máig tisztázatlan okokból igen összemelegedtünk, megcsókolt, egész este, ill. egész hajnalig egymással voltunk elfoglalva, végül hozzájuk mentem aludni (terv szerint egy másik embernél aludtam volna, mert messze laknak, haza nem tudtam volna menni), szex ugyan nem volt, de összebújva aludtunk, utána kicsit még bizonytalan volt a helyzet, mert ugyan ismertük egymást 2 éve, de így nem, úgyhogy akkor még "randizgattunk" egy darabig, mostanra olyan, mintha mindig is kapcsolatban lettünk volna :D A cigit azonnal letette, amint csak említés szintjén előjött, hogy utálom a szagát (mondta hogy régóta le akart szokni, én legalább motiváltam, nem kínálgattam, mint pár haverja), a haját még előtte levágatta, az autómániával meg kezdek kibékülni. Mint kiderült, nem is vagyunk olyan ellentétek, nagyon jól megértjük egymást, hasonlóak az elképzeléseink a jövőt illetően, minden jó.
Az exemmel mindketten beszéltünk, azt mondta, neki nem gáz.
21/L
7 hónapja vagyunk együtt
Munkahelyemen volt vendég több hónapig. Egy idő után elkezdett többet beszélgetni velem és meghívni 1-2 dologra.
Kapcsolatunk felhőtlen, legalábbis eddig.
25L 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!