Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik ölték meg eddigi szerelmei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ölték meg eddigi szerelmeidben a nagy varázst? Mennyi idő után? Utána mennyi ideig voltatok még együtt?

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ők maguk. Hibáztak. Majd eljátszották az újabb esélyt...

23/F

2016. márc. 2. 21:05
 2/6 VirágésBence ***** válasza:
100%
Az a mélységes fájdalomérzet amikor beállít egy hatalmas csokor virággal, egy filmmel és egy csokival, közli, hogy mennyire szeret, mindent odaadna értem, akár az életét is, imád és tisztel, velem akar lenni amíg a halál el nem választ. Ja, de bocsi szerelmem, megcsaltalak. Ezt nem egyszer eljátszotta, az első eset után még 9 hónapig tartott a kapcsolat.
2016. márc. 2. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Hazugság. Túl sok idő után. Nem sokáig.
2016. márc. 2. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy becsapott. Viszonylag hamar, 1 év után.... De utána én marha még sokszor megbocsájtottam, mert nem volt teljesen egyértelmű, hogy "teljesen" megcsal :-(
2016. márc. 2. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen jó, hogy másfél órával korábban kiírtam szinte szóról szóra ugyanezt a kérdést...
2016. márc. 2. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

A tiédre több válasz érkezett szóval ne irigykedj! :D

2016. márc. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!