Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetetekben a párok hány %-a tényleg igazi jo pár? És mennyi, akik nem feltétlen a hozzájuk valoval vannak együtt vagy legalábbis lenne más, akivel jobban passszolnának, inkább "egy szinten" lennének?
Figyelt kérdés
Azt, hogy egy szinten vannak, azt inkább belső dolgokra értem. És Szerintetek is ugy van, hogyha végiggondoljuk, milyenpartner voltak az ismerőseinknek (vagy nekünk ) eddig, akkor legtöbb esetben elég hullámzo, változo, hogy a párjaikkal tényleg jo pár voltak vagy nem ? Mert én inkább azt látom, hogy van, aki sose a számára leginkább passzolokkal volt együtt eddig, vagy hogy egyszer egy hozzá passzoloval, aztán nem, és elég szines a skála, de senkinél nem érzem ugy, hogy mindig csak "ideális" (amennyire ideális lehet) társaik voltak, és hogy addig vártak vagy keresgéltek, amig mindig megtalálták volna a legmegfelelőbbet. A többségnek egy ilyen sem volt vagy 1-2, a többi nem.2016. febr. 21. 19:40
1/2 anonim válasza:
Egy párkapcsolat működését a benne élők látják, érzékelik igazán. Én kívülről erre nem látok rá és más sem. Nem az én dolgom eldönteni, hogy kinek milyen kapcsolat az "ideális".
Ismerek olyan párt, akikről elképzelésem nincs, hogy mi tartja őket össze, annyira különböznek, de valami biztos van, mert évek óta együtt vannak, és nyilván ők tudják vagy legalább érzik, hogy mi az.
2/2 anonim válasza:
Őszintén én nem szoktam elemezgetni a környezetemben élők párkapcsolatait. Szerintem nem is lehet kívülállóként hiteles eredményt kapni arról, hogy kik mennyire illenek össze, vannak egy szinten, vagy egyeznek az igényeik. Hiszen se te, se más nincs benne, csak az adott 2 ember, más nem tudhatja pontosan hogyan éreznek egymás iránt, milyen a kapcsolatuk. Úgyhogy szerintem semmi értelme ilyen becslésekbe bocsátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!