Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol, hogyan jöttetek össze párotokkal? N
Társkeresőn találkoztunk, aztán az első randin úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt. Bejött, 8 hónapja vagyunk együtt. :)
26/F
Mi Tinderen jöttünk össze :D (mindketten 30-közeliek)
Én akkor már belefásultam, de láttam, annál a cégnél dolgozik, ahova engem akkor vettek fel, hát mondom, legalább barátkozunk.
Akkor ő még a svédországi kirendeltségen dolgozott, de lejött 6 hétre továbbképzést tartani.
Egy hónapot végigbeszélgettünk/skypeoltunk, majd mikor először találkoztunk, tudtuk mindketten, mit akarunk. :)
Onnantól kezdve sülve-főve együtt voltunk, talált az itteni kirendeltségnél munkát, hozzám költözött, heppinessz, hosszútávú tervek, stb.
Várom hogy csináltathassak a lánybúcsúmra pólót hogy - A férjem a Tinderen ismertem meg :D
Persze ez ilyen 1 a 100.000-ből (neki én voltam az első match, én már 1 éve fenn voltam siker nélkül). De örülök hogy nekünk megadatott. :)
Csevegőoldalon, aztán fél évig csak cseteltünk, mert nem tudtunk találkozni (1000km), vagy neki vagy nekem nem volt okés.
Tavaly nyáron randi, majd megint és megint, és úgy utazott vissza, hogy összejöttünk.
Onnantól kezdve havonta hol ő ment haza, hol én jöttem, és szilveszter előtt kiköltöztem hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!