Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hol, hogyan jöttetek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol, hogyan jöttetek össze párotokkal? N

Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 11:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Munkahelyen ismertuk egymast latasbol aztan FB-n megdumaltunk egy szemelyes talit is.
2017. márc. 13. 11:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Évekig társkeresőztem, aztán beleuntam. Egy nap a semmiből jött egy levél egy olyan oldalról ahová 2 éve be sem léptem. Beszélgettünk, aztán találkoztunk, és azóta boldogság van.
2017. márc. 13. 11:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt innen is párom chat oldalról is társkeresőzni nem fogok! Írhatsz kérdező :)
2017. márc. 13. 11:31
 4/18 anonim ***** válasza:

Társkeresőn találkoztunk, aztán az első randin úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt. Bejött, 8 hónapja vagyunk együtt. :)

26/F

2017. márc. 13. 11:35
 5/18 anonim ***** válasza:
Egy utazás közben ismerkedtünk meg, teljesen random módon és pár napig együtt lógtunk. Nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, de egy ideig nem történt semmi (2000+ km-es volt a távolság), csak a neten tartottuk időnként a kapcsolatot. Nem sokkal később viszont munka miatt jóval közelebb költöztem (250 km), ekkor sokat találkoztunk, összejöttünk, másfél év távkapcsolat után pedig odaköltöztem az ő városába és összeköltöztünk közös albérletben.
2017. márc. 13. 11:48
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a kérdést,miért kell minden héten kiírni.??
2017. márc. 13. 13:04
 7/18 anonim ***** válasza:

Mi Tinderen jöttünk össze :D (mindketten 30-közeliek)

Én akkor már belefásultam, de láttam, annál a cégnél dolgozik, ahova engem akkor vettek fel, hát mondom, legalább barátkozunk.

Akkor ő még a svédországi kirendeltségen dolgozott, de lejött 6 hétre továbbképzést tartani.

Egy hónapot végigbeszélgettünk/skypeoltunk, majd mikor először találkoztunk, tudtuk mindketten, mit akarunk. :)

Onnantól kezdve sülve-főve együtt voltunk, talált az itteni kirendeltségnél munkát, hozzám költözött, heppinessz, hosszútávú tervek, stb.

Várom hogy csináltathassak a lánybúcsúmra pólót hogy - A férjem a Tinderen ismertem meg :D

Persze ez ilyen 1 a 100.000-ből (neki én voltam az első match, én már 1 éve fenn voltam siker nélkül). De örülök hogy nekünk megadatott. :)

2017. márc. 13. 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:

Csevegőoldalon, aztán fél évig csak cseteltünk, mert nem tudtunk találkozni (1000km), vagy neki vagy nekem nem volt okés.

Tavaly nyáron randi, majd megint és megint, és úgy utazott vissza, hogy összejöttünk.

Onnantól kezdve havonta hol ő ment haza, hol én jöttem, és szilveszter előtt kiköltöztem hozzá. :)

2017. márc. 13. 17:34
 9/18 anonim ***** válasza:
chaten, kiverte pénzért a farkam, aztán rám írt, hogy sexelhetnénk, szeretője lettem, majd a pasija
2017. márc. 13. 17:38
 10/18 anonim válasza:
A párja előtt kértem el a telefonszámát, 7 éve együtt vagyunk.
2017. márc. 19. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!