Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy családos emberrel
ismerkedtetek aztán meg otthagyta a feleségét?
Mindenki bizonytalan, semmi sem biztos. Bizonytalanért meg nem dob fel mindent az ember amit évek alatt vkivel felépített. Valószínűleg a feleségével is ugyanolyan jó volt mint most a szeretővel, pár év és gyerek után még valószínűleg a szeretővele is ugyanúgy kezdődnének ezek a problémák és újra elkezdene vki olyan után vagyni, akivel friss a dolog és csak a boldog kezdeti időszakot lehet élvezni
2017. febr. 17. 18:17
Akinek volt már néhány kapcsolata, tudja, felfogja hogy mindegyik ugyanoda fut ki. Ellaposodás, szexhiány, egymás rigolyáinak nehezen tűrése, saját igények dominánsabb előtérbe helyezése az egyik fél részéről.
Minek cseberből vederbe ugrálni.
2017. febr. 17. 18:29
Relatív. Mondjuk úgy, hogy muszáj volt.
A volt férjem félrelépett, lebukott, kiraktam. Jobb híján ment a szeretőjéhez.
Azóta persze már szakítottak, és most a szüleinél lakik. Ideiglenesen, 3 éve.
Mindketten hamar rájöttek, hogy egy röpke órára nem nehéz jó partnernek lenni. A nőci is: valamiért csak megromlott a mi házasságunk is. Csak amíg én helyrehozni akartam, addig ez a szuperapa és tökéletes férj inkább félrejárt.
Aztán a történelem ismételte önmagát. ;)
2017. febr. 17. 18:47
Engem nem hülyített. ;) El is vált. De gondolhatod, hogy nem az volt hogy jöttem aztán hipp-hopp rossz lett a házasság, az már előtte is rossz volt, nem is aludtak már együtt. 3-4 hónapra rá összeköltöztünk és immáron 7 éve együtt vagyunk. 21 év korkülönbség van kettőnk között, de ez sohasem volt probléma. 30/N
2017. febr. 17. 19:02
Aki félrelép, ahelyett hogy kinyitná a pofáját, vagy nyíltan rendezné a válást/szakítást, megérdemli, hogy az történjen vele, amit ő csinált a párjával/házastársával.
2017. febr. 17. 19:08
Biztos volt ilyen, úgy 1 férfi a 10000-ből nem csak hülyíti a lányt, és otthagyja érte a feleségét :)
2017. febr. 17. 19:39
De amúgy , miért jó ez nektek férfiak?
Miért jó 2embert hülyíteni??
2017. febr. 17. 19:41
Azért jó az ilyen arcoknak, mert van félnivalója váláskor (gyerek kérdés, vagyoni osztozkodás), ha sunnyog akkor nem nem kell válnia, és kap új puncit is.
2017. febr. 17. 20:01
19/20 A kérdező kommentje:
Azért a szerető a bizonxtalan mert általában az fiatalabb és nincs gyereke nem a férfitól függ úgy mint a feleség az úgyis megbocsát mindent. Szerintem legalábbis így gondolkoznak...
Megismerkedtem valakivel, de már előtte is gondolkoztam a váláson. Még nem váltam el, aztán az új hölgyel is vége már, noha igazán el sem kezdődött, csak beszélgetés, tervezés, érzelmek...., de továbbra is a válást látom.
2017. febr. 17. 20:38
Kapcsolódó kérdések: