Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy családos emberrel ismerkedtetek aztán meg otthagyta a feleségét?
Igen, az én apám elhagyott minket egy masik nőért, de caak mikor az terhes volt már.
Én csak röhögök rajtuk, látom, hogy a kapcsolatuk mennyire rossz, elmúlt az újdonság varázsa, apám nem is ér a nőzöz, meg sem puszilja, helyette anyukámnak irogat, mindent neki ír meg a felesége helyett.
Rájött, hogy az "új család" is ugyanolyan, csak ott kezdheti nulláról az egészet
Megérdemelte, én az esküvőmre sem fogom apámat meghívni
Szerintem nagyon kevés az olyan férfi, aki otthagyná a biztonságot, a kialakított életet, az otthont és a gyerekeit egy fellángolásért. Sokszor még ha ki is derül, a nő is inkább szemet húny egy alkalom felett, hogy ne hulljon szét minden, amit ketten felépítettek.
Ha nincs más komoly baj otthon, amit nem tud elviselni, nem fogja otthagyni a családját.
Sokan szerintem akkor se hagynak ott ha szerelmesek lesznek. Mert félnek.
Bevallom ha én fiú lennék nem hagynám ott a biztos boldogtalansagot a nem biztos de jobb életért.
Osztom az 5. véleményét. Én egy ilyen esetet láttam a környezetemben. Eleve problémás volt a házasság, és a férfi beleszeretett egy másik nőbe, akit egyébként már évek óta ismert, csak a nőnek is volt párkapcsolata. Amikor a nő szakított a pasijával, akkor a férfi is lépett. Villámgyorsan lezárta a házasságát, és ez akkor már a felesége számára is inkább megkönnyebbülés volt.
Azóta egyébként már házasok és született három gyermekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!