Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan hogy családos emberrel ismerkedtetek aztán meg otthagyta a feleségét?

Figyelt kérdés
Sokan olvasok ebben a témában és mindenhol a negatív kommenteket olvasom de egy olyat se látni hogy a férfi nem csak hulyitette a lányt.....
2017. febr. 17. 17:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen nincs
2017. febr. 17. 17:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az én apám elhagyott minket egy masik nőért, de caak mikor az terhes volt már.

Én csak röhögök rajtuk, látom, hogy a kapcsolatuk mennyire rossz, elmúlt az újdonság varázsa, apám nem is ér a nőzöz, meg sem puszilja, helyette anyukámnak irogat, mindent neki ír meg a felesége helyett.

Rájött, hogy az "új család" is ugyanolyan, csak ott kezdheti nulláról az egészet

Megérdemelte, én az esküvőmre sem fogom apámat meghívni

2017. febr. 17. 17:27
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon kevés az olyan férfi, aki otthagyná a biztonságot, a kialakított életet, az otthont és a gyerekeit egy fellángolásért. Sokszor még ha ki is derül, a nő is inkább szemet húny egy alkalom felett, hogy ne hulljon szét minden, amit ketten felépítettek.

Ha nincs más komoly baj otthon, amit nem tud elviselni, nem fogja otthagyni a családját.

2017. febr. 17. 17:28
 4/20 anonim ***** válasza:
56%
Anyam elettarsa elhagyta a feleseget anno. De ok ket 30-as, felnott emberek voltak. Az ilyen sztorikban meg altalaban az egyik fel 30-40 eves, a masik meg 18-25. Nyilvan egy hozza kepest kislanyert senki nem hagyja el a csaladjat.
2017. febr. 17. 17:28
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem, ha egy férfi odáig jut, hogy elhagyja a családját, ott a nő csak katalizátor lehet, egy végső megbizonyosodás, hogy elmehet, nem pedig a kiváltó ok. Maximum a nő - vagy a kár mindkét fél - ennek tulajdonítja, hogy mást lehessen hibáztatni, ne magukat a problémáikért.
2017. febr. 17. 17:31
 6/20 A kérdező kommentje:

Sokan szerintem akkor se hagynak ott ha szerelmesek lesznek. Mert félnek.

Bevallom ha én fiú lennék nem hagynám ott a biztos boldogtalansagot a nem biztos de jobb életért.

2017. febr. 17. 17:32
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

Osztom az 5. véleményét. Én egy ilyen esetet láttam a környezetemben. Eleve problémás volt a házasság, és a férfi beleszeretett egy másik nőbe, akit egyébként már évek óta ismert, csak a nőnek is volt párkapcsolata. Amikor a nő szakított a pasijával, akkor a férfi is lépett. Villámgyorsan lezárta a házasságát, és ez akkor már a felesége számára is inkább megkönnyebbülés volt.

Azóta egyébként már házasok és született három gyermekük.

2017. febr. 17. 17:42
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem miattam váltak el.
2017. febr. 17. 17:46
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően akkor lépnek csak ki a házasságukból ha a feleség kéri/követeli, szeretőért nem "szokás" borítani.
2017. febr. 17. 18:00
 10/20 anonim ***** válasza:
De amúgy ,miért gondolják a férfiak,hogy a szerető a bizonytalan? Nem értem,elvégre vele csalja az asszonyt ,és honnan tudja,hogy vele nem lenne jobb?
2017. febr. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!