Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeretne otthagyta volna értem a lapos kapcsolatát?
Ha még alig volt alkalmatok kettesben beszélgetni, honnan tudod, hogy csak sajnálja kidobni a párját? Semmit sem tudsz a kapcsolatáról, az életéről.
Neked ettől függetlenül el kellene válnod, mert nem fair együtt lenni a feleségeddel úgy, ha közben más nőkre vágysz. Irántam is érdeklődött nős pasi, de előbb szakított a feleségével, és utána, tiszta lappal kezdett velem kapcsolatba. Nem jöttem volna össze vele, ha azt mondja, hogy "ha" velem összejönne, akkor válna. Ha meg nincs ló, akkor marad a szamár? Úgy voltam vele, hogy ha nem jó a házassága, akkor ne miattam váljon, hanem azért mert rossz kapcsolatban él. Egy nő sem szereti, ha kötélnek használják, amivel a pasik kihúzzák magukat egy rossz kapcsolatból. Másszatok ki belőle magatoktól!
Attól, hogy szimpatikus vagy neki, és két hetente egyszer beszélget veled, ő nem akar tőled semmi többet. Élvezi, hogy udvarolgatsz, meg hajtasz érte, de eszébe sincs a kapcsolatát lezárni.
Neked most inkább azon kéne gondolkodni, hogy a pi.csában lehetséges, hogy TE még nem léptél ki a lapos házasságodból, ha már válni és képes lennél egy másik nő miatt?! Neked is pont megfelel a langyos fo.s addig, amíg nincs biztosítékod arra, hogy lesz másik meleg puni, amibe belógathatod.
De azt elvárnád, hogy a lány miattad borítson mindent... Ez így hatványozottan undorító. Remélem, gyereked nincs!
De, nagyon is jól látod. Másfél év alatt annyira nem sikerült lenyűgöznöd, hogy találkozzon veled privátban, és ne csak a munkahelyén, akkor nem érdekled.
Még mindig több fantáziát lát a mostani kapcsolatában, mint egy 33 éves, nős férfiban, aki a felesége mellett fiatal csajokat szédít munka közben. És én ezt speciel meg is tudom érteni.
7: Akkor miért nem váltál még el, hogy együtt lehess vele, és tiszta lappal tudj kezdeni egy új kapcsolatot a szeretett nővel?
Mondani bárki, bármit tud. Lehet, azt gondolja, hogy minden nap mást szédítesz, mikor nem találkoztok, és minden nőnek ezt mondod. Az igazság meg az, hogy minden este a feleségednek csempészed be a lompost, komoly szándékból.
5. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!