Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem keres de a közös ismerosun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem keres de a közös ismerosunktol megkérdezte hogy mivan velem miért kerdezoskodik rólam ha hidegen hagyom?

Figyelt kérdés

Eltűnt nem keres, nekem nem válaszol mikor írtam neki.

Egyik közös ismerősünk írt neki hogy mizu van és elvileg megkérdezte hogy mivan velem.

Ha nem érdekeklem minek kérdezi meg hogy mivan velem?

2017. febr. 14. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert még éretlen.
2017. febr. 14. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat komolyan tiszta nevetséges.
2017. febr. 14. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Te is az vagy. :) És ezzel nem bántani akarltalak.
2017. febr. 14. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért vagyok az?
2017. febr. 14. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel? Nem bántottad meg figyelmetlenül annyira ,hogy azt hiszi egyáltalán nem vagy neki fontos,nem akar "zaklatni" de szeretné tudni mi van veled ezért mást kérdez.Ha ő volt paraszt és zavar ,hogy érdeklődik utánad tisztázd le vele,hogy felejtse el ,hogy létezel.
2017. febr. 14. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez hosszú.

Én írtam neki nem ír vissza, nem keres de azért mástól megkérdezi mivan velem...Okos

2017. febr. 14. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!