Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hogy lehetne megoldani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Párommal másfél éva vagyok együtt, rettenetesen szerelmesek vagyunk egymásba de mostanában rengeteget veszekszünk értelmetlen dolgokon . Távkapcsolatban vagyunk, hetente 2 napot vagyunk eggyütt egy éjszakával . A veszekedés tegnap este nagyon komollyá fordult káromkodott velem osszevesztunk nagyon csunyan . a veszekedés témája állt. A volt barátnőm akivel tartom a kapcsolatot es baratok vagyunk de a párom nem fogadja el . Makacsok vagyunk mind2 en , de én ugy vqgyok vele hogy szep volt jo volt ( az elozovel) es ennyi . tartom vele a kapcsolatot de mertekkel heti 2x ha beszelgetunk es parom nem fogja fel egyszeruen. Ugy erzem h melyponton vagyunk de nem szeretnem abbahagyni vele ezt mert nagyon fontos a szamomra . mit kellene valltoztatnom ? Vagy hogy tudnank ezt megoldani ?

2017. febr. 9. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Roppant egyszeru: nem kell az exszel csevereszni. En sem valtam el senkitol haraggal, sot, de megsem erzek kesztetest, hogy heti ketszer a multammal csevegjek, mikozben ez lathatolag teszi tonkre a kapcsolatot.
2017. febr. 9. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Így van ahogy az 1. írja.

Ez csak mérgezi a kapcsolatot. Akár van köztetek valami, akár nincs.

Azért mindenki hallott már olyan történeteket, amikor az ex jó barát maradt, aztán egy idő után túl jó "barát" lett.

Velem is történt már ilyen, a volt feleségem addig és annyit beszélgetett az exével, hogy amikor köztünk adódott egy kisebb gon, azonnal az ő karjaiban kötött ki.

A következő párom a volt férjével tartotta napi szinten a kapcsolatot. Érte viszont tűzbe tenném a kezem, tudom hogy nem lépett volna át egy határt, de akkor is zavaró volt, hogy napi szinten ott volt az életünkben egy harmadik szereplő.

nem, tényleg nem egészséges dolog.

2017. febr. 9. 10:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Érdekes de úgy gondolom nem ez miatt van . az első baratnommel rendszeresen talalkozok legjobb barátom . őt rlfogadta beszelgetnek egymassal ha talalkoznak . az exemmel még nem . és nem nem a múlton rágodunk . ő is boldog párkapcsolatban van így semmi alapja nincs annak hogy ezen fentakadjon . 1000x megbeszeltuk hogy bizik e bennem 1001x is elmondta hogy igen de akkor ugy tunik hazudott
2017. febr. 9. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tényleg bízik benned, de hidd el, akkor is sz.r érzés neki amikor más nővel csevegsz.

Úgy néz ki itt felfogásbeli eltérés van köztetek.

Az ő felfogása szerint nem fér bele egy kapcsolatba egy ilyen jellegű barát, a tiéd szerint viszont igen.

Nehéz ezt feloldani...

2017. febr. 9. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Aha, tehat a veszekedes temaja a volt baratnod, de szerinted megsem ez az ok... oke.
2017. febr. 9. 10:52
 6/7 1992Dávid ***** válasza:
Én meg értem a párodat hiába vagytok barátok engem azert sértene mert vele is lefeküdtel. Lehet gyerejes de engem sért az a tudat hogy a barátnöm mással is sexel tabutéma is egyszer megbeszeltük pont vége de sérti a férfi egómat .
2017. febr. 9. 10:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem fekudtem le az exemmel . nekem a párom az első olyan nő az életemben akivel tényleg komoly minden vele volt az első szerelmeskedés. Neki volt már elottem masik baratja aki csak kihasznalta es miutan meglett a szex elhagyta . szóval az exemmel az a 3 hónap semmi nem volt. De igen is van baratsag akarmi is volt . én ilyen vagyok .
2017. febr. 9. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!