Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hozott nektek később elégtételt az élet, amikor egy palinak nem kellettetek?
Figyelt kérdés
Később bármilyen formában éreztél elégtételt, vagy úgymond bosszúd beteljesedett olyan férfin, akinek anno nem kellettél?2017. febr. 7. 20:36
11/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem mondanám, hogy jól esik, de összességében elfogadja az ember. Hülye lennék egy egy olyan paliért vergődni akinek én nem kellek. Nézőpont kérdése.
12/13 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, felnőtt ember vagyok, ha valaki elutasít, tudomásul veszem, és élem tovább az életem. Ha valaki esetleg sz-rul bánik velem, abból meg tanulok. Nekem nincs időm meg energiám vérbosszúra meg ilyen b-romságokra, az élet majd megoldja helyettem :D
Egyszer volt egy pasim, aki átb-szott, aztán hónapokkal később egy szórakozóhelyen próbált megint felszedni, akkor elküldtem, ami roszul eshetett neki, mert később láttam, hogy kint sír a lépcsőn kezébe temetett arccal. Az mondjuk kicsit megmelengette a szívem, de lehet csak a szomszéd teraszról jövő pizzasütő melege csapott meg :D
13/13 A kérdező kommentje:
12: :D :D :D Utolsó mondatodban a válasz.;) Köszönöm szépen!
2017. febr. 8. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!