Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, hozott nektek később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hozott nektek később elégtételt az élet, amikor egy palinak nem kellettetek?

Figyelt kérdés
Később bármilyen formában éreztél elégtételt, vagy úgymond bosszúd beteljesedett olyan férfin, akinek anno nem kellettél?

2017. febr. 7. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
ez fordítva gyakoribb jelenség
2017. febr. 7. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Miért kéne bosszú, mert valakinek nem kell valaki?

Látszik, hogy pasi vagy, személyes sértésnek veszed, ha valaki nem akar egy másik emberrel összejönni.

Mégis milyen elégtételt? Jön akkor más, akivel összeillünk :)

Jézusom! Ez meg micsoda egy kérdés?

2017. febr. 7. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen ertelemben nem kellettem? Nem szakitott meg velem ferfi, olyan volt, akivel nem akartam semmi komolyabbat es kozolte, hogy o csak komoly kapcsolatban szexel, tehat vegul is nem kellettem neki, de ez nem hiszem, hogy barmifele bosszut erdemlo helyzet lett volna :D
2017. febr. 7. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Még nem.
2017. febr. 7. 20:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy pasi vagyok?.. Úgy gondolom, hogy az is a természetes emberi érzések közé tartozik, ha egy nő igenis emiatt megbántottnak érzi magát és nincs abban semmi rossz ha idővel valami miatt elégtételt kap. Most nem kell durva dolgokra gondolni, testisértésre meg ilyenekre.
2017. febr. 7. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Aki emiatt megbántott, az nézzen mélyen magába.

Miért gondolod, hogy mindenkinek kellesz?

Szánalmas az ilyen, akár nő, akár férfi.

2017. febr. 7. 20:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy kellek mindenkinek de most hadd ne írjam már le az egész sztorit:/ Tetszettem neki, hajtott rám, olyan jeleket adott, amiben több érzelem volt. Végül visszakozott hogy csak szexuális együttlétet szeretne. Dióhéjban ennyi. Nem, nyilván nem gondolom, hogy egy rákérdezésnél az elején, amikor az ember nyíltan kap egy nemleges választ, hogy azért most d*göljön meg az ipse! Hanem pl mint az én szituációm, hogy közel került hozzám mert ő akarta és ő kezdeményezett, aztán csalódás. Remélem így már érthetőbb.
2017. febr. 7. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerencsére nincsenek is ilyen vágyaim. Joguk van ahhoz, hogy ne kelljek nekik, miért kéne bármi rosszat kívánnom nekik ezért?

A fickód meg legalább őszinte volt és nem hülyített hetekig, hogy miután eleget ürített beléd dobjon. Oké hogy fáj, ez teljesen érthető, de olyan igazi bűnt nem követett el ellened, hogy most a vérét kívánd, csak mások voltak a céljaitok.

2017. febr. 7. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem, viszont később az élet bebizonyította, hogy nem is lettünk volna jó páros, mert nem lennék "elégedett" azzal, akivé vált, vagy aki maradt. A legnagyobb középiskolás szerelmemmel egy egyetemre kerültem, 5 évvel utánam végzett csak, semmit nem ért el az életben eddig. Van egy nője, akit a középiskola után szedett össze, de még csak el sem jegyezte, ..., ...
2017. febr. 7. 22:12
 10/13 A kérdező kommentje:
8: Nem kívánom én a vérét... Csak annyit hogy egyszer megérjen benne a gondolat, hogy milyen jó csajjal jöhetett volna össze;)
2017. febr. 7. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!