Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok félig roma, még soha sem volt párkapcsolatom, nem kellettem egy nőnek se férfiként. Mi a baj velem?
Hát a roma lányoknak gondolom nem azért nem kellesz, hogy roma vagy.
De amúgy az segíthet megnyugodni, hogyha észreveszed, hogy akkor sincs baj, ha egyedül fogsz élni. Szerintem figyelj magadra, hogy magadnak miért vagy érdekes. Keresd meg mi érdekel, abban fejleszd magad. Legyenek dolgok, amiket szeretsz, akár szenvedélyesen. És akkor elégedett leszel. És mellesleg ez másnak is vonzó.
Szerintem intelligens fiú vagy az alapján, ahogy írsz :)
Fiatal vagy még, elmehetsz bulizni és ott is találhatsz valakit. Miért nem próbálod meg? Nem veszítesz semmit :)
+ én azt tapasztaltam, hogy ha egy fiú akar valamit (nem szexre gondolok, hanem kapcsolat) akkor "betudja" magát dobni a lánynál. Lehet hülyeséget mondok, de volt olyan barátom, aki nem tetszett és végül csókolóztunk + összejöttünk hónapok múlva, mert a szövege bejött :)
Magyar vagyok, és 21 éves koromban "tört meg az átok". Azóta se lettem egy nagy hódító, de azért volt 6 tartós kapcsolatom.
Tudom tehát, miről beszélsz. Igen, nagyon rossz így!
Nem számítottam rá, amikor az első nővel megismerkedtem, és mégis hét évig együtt voltunk. Nem ismerlek, de azt mondom, keress elfoglaltságot, kirándulás-evezés-szakkör-játék, nemtommi. Ilyen társaságokbam könnyebb ismerkedni. Továbbtanulás kizárt?
És dehogyis akarjál beletörődni a magányba!! Még nagyon fiatal vagy, semmi nincs elveszve!
Szia! Legyszi esz magadrol kepet? Kivancsi lettem, hogy nezel ki. 25 N
Kerlek, maskor figyel oda, hogy a 20.-ikot csak 20. -nak írd. Sorszámnév után csak pont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!