Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Mi a probléma?
22 éves nő vagyok, van lakásom, munkám..soha nem voltam visszahúzódó típus, szeretek bulizni, ismerkedni, rengeteg férfi barátom,ismerősöm van,valamiért mégsem volt még kapcsolatom..
Szeretek olvasni és normális komoly témákról beszélgetni, nem vagyok szolibajáró műkörmös p*csa, viszonz szeretek igényesen kinézni.. mi lehet a baj velem?
Majd lesz, nyugi.
Vannak sokkal idősebbek akiknek nem volt párkapcsolatuk, mégsem sírják tele a GYK-t...Ja, de.
Szoktal kezdemenyezni?? Vagy varod a sracot, hogy o lepjen.
Tetszett mar valaki?? Arrol nem tudsz, hogy valakinek te tetszettel??
Esetleg nem magasak az elvarasaid?
18F
A kezdeményezéssel nincs bajom,aki szimpatikus ahoz odamegyek beszélgetni, csak általában akivel kijövök és hasonlóak az érdeklődési kőreink, van barátnőjük (nem először történt már meg velem) :D
Elvárásaim meg természetesen vannak, mivel szeretem az intelligens embereket, akikkel lehet beszélgetni :)
Ha ilyen intelligens vagy, akkor nyilván te is tudod, hogy mi a probléma itt.
Valamint nyilván azzal is tisztában vagy, hogy a nők minden esetben a főnököt keresik a kapcsolatokban, és jelenleg sajnos ez a világsztárokat vagy más, legalábbis országos viszonylatban kiemelkedő embereket jelenti.
Őket persze NEM érhetik el, de sajnos minden férfit hozzájuk mérnek, emiatt aztán ezek rendre szépen el is véreznek.
Ugye mindezt te tudod, és képes is vagy figyelembe venni a választásnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!