Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 22 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Mi a probléma?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, van lakásom, munkám..soha nem voltam visszahúzódó típus, szeretek bulizni, ismerkedni, rengeteg férfi barátom,ismerősöm van,valamiért mégsem volt még kapcsolatom..

Szeretek olvasni és normális komoly témákról beszélgetni, nem vagyok szolibajáró műkörmös p*csa, viszonz szeretek igényesen kinézni.. mi lehet a baj velem?

2017. jan. 2. 14:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy valamilyen módon túlpozícionálod magad, vagyis magadnál sokkal jobb férfit keresel. Ez egyébként is jellemző a nőkre.

Az ilyenek viszont nem fognak hozzád közeledni.

...a többit meg elutasítod.

2017. ápr. 5. 12:00
 32/40 anonim válasza:
100%
Pasi vagyok. Nekem 22 évesen volt az első párkapcsolatom családi ok miatt. Otthonról elköltöztem és lett. Változttam dolgaimon.
2017. ápr. 5. 12:13
 33/40 anonim ***** válasza:
A probléma? Mindig önmagunk vagyunk a probléma. Jelen esetben te. Ne hogy már a veled szembejövő férfi legyen a hibás, mert nem szólít le és hív el egy kávéra.
2017. jún. 12. 11:14
 34/40 anonim ***** válasza:
A helyzet azóta sem válzozott?
2017. jún. 12. 11:52
 35/40 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam hogy a lányokat is ennyire zavarja ez hogy még nem volt kapcsolatuk. Majd ha 50leszel és nem lesz na akkor már lehet probléma van...
2017. júl. 29. 20:58
 36/40 anonim ***** válasza:
Ez a "szeretel bulizni" dolog sajnos nem szimpatikus. Pedig már akartam írni hogy beszélgessünk, ha intelligens társaságra vágysz. Nekem sajnos, vagy nem sajnos ez az egyetlen, amit nyújtani tudok, mert nincs lakásom, se munkám jelenleg.
2017. júl. 29. 21:28
 37/40 anonim ***** válasza:

Kiemelted a kérdést, és azóta 23 lettél. :D Nem változott semmit a helyzet azóta?

Mert ha nem, akkor az (is) lehet a gond, hogy túl görcsösen akarod, hogy összejöjjön. Engedd el, és majd jön. Szinte rögtön. ;)

2018. máj. 15. 21:28
 38/40 anonim ***** válasza:

udv a klubban :D

22 L

2018. máj. 15. 22:23
 39/40 anonim ***** válasza:
En leszek a pasid :D hiszen szeretlek 23f :D most már van Neked is :))
2018. máj. 16. 21:19
 40/40 anonim ***** válasza:
nekem is későn lett először barátom, nagyon válogatós voltam. nem tudom, nálad mi lehet, hisz nincs gond a pasikkal való ismerkedéssel...mennyire tartod a viselkedésed nőiesnek? lehet, hogy túlságosan ""havernős" vagy.
2018. máj. 17. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!