Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok, volt már pár párkapcsolatom, de ez a probléma mindig fent áll. Mi lehet velem a baj?
Hm. El tudok képzelni pár dolgot.
-ha erzelmi kötődés van , túlságosan meg akarsz felelni
-apukáddal rossz a kapcsolatod, és ezért ha kötődsz valakihez az szokatlan dolog
-csak szimplán örömet okoz, hogy lefekszel olyannal akinek nem tartozol semmivel , nem kell rá odafigyelni, igazából szabadságérzet
Most hirtelen ennyi :)
Koztes megoldas: jarj olyannal, akit nem szeretsz. Aztan, amikor megszereted, jonnek a gondok. De addig volt nehany felhotlen eved.
N
Szerintem egyszerűen azért, mert akihez vonzódsz (és a kérdésből ítélve nem kapcsolatról beszélünk), ott teljesítménykényszered van, le akarod nyűgözni, és emiatt nem tudod elengedni magad.
Nálam hasonló állt fent, akihez vonzódtam, ott akaratlanul is az járt a fejemben, hogy be kell húzni a hasam, nehogy hurkásnak lássa, szorítok, nehogy tágnak érezzen, stb., gondolom érted. Akitől nem akartam semmit, ott ment lazán a dolog.
De most már stabil kapcsolatban is megy. Ehhez az érzelmek mellett kell még az önbizalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!