Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a párkapcsolatom miatt nincsen már semmi kedvem se tervezni, se semmi?
Ma anyukám észrevételein gondolkoztam el. Azt jegyezte meg, hogy megváltoztam, hogy egyik napról a másikra csak úgy ni vagyok és sajnos igaza van. Régebben többet tervezgettem, volt pár célom, célkitűzésem. És ezek kb mind el is múltak fél éve. Párommal már 2 és fél éve vagyunk együtt (leghosszabb párkapcsolatom), de ő külföldön tanul (részletekbe nem mennék bele). Lényeg hogy én mivel pályaválasztás előtt állok, oda gondoltam hogy megyek egyetemre, közösen megegyeztünk. És mióta ez a terv van (papírjaim beadva stb) megváltoztam, nincsen semmi tervem. Én csak gyanakodni tudok hogy mi lehet velem: lehet már teljesen elvette a kedvem az élettől a párom viselkedése, az hogy folyton kötekszik (ma pl az volt a baja hogy meg mertem kérdezni tőle hogy milyen volt a dán külön órája-bezzeg ő folyton megkáérdezhette hogy az én külön angolom milyen volt). Bár banálisnak hangzik, sajnos ezek az apróságok mind összegyűlnek. És ilyenkor gondolkozom el hogy a férfiak igérete semmit sem ér, mert megigérte hogy türelmesebb lesz, odafigyelőbb. De nem, ez az igérete után két héttel el is szállt. Lehet hogy van ott valaki aki befolyásolja hogy engem totál papuccsá tegyen? Mert sokszor már siralmas helyzeteket is képes vagyok magamra vállalni. De valahol mindez engem is sért, és szerintem ez kihat a közérzetemre. Szakításon már gondolkoztam, de nem vagyok az a típus aki eldobja csak úgy ni a kapcsolatát. Szeretem. De azért papucsot már ne csináljunk az emberből...
Volt már valaki ugyanilyen/vagy hasonló helyzetben? Mit lehetne erre tanácsolni? Vagy ténleg keressek fel egy pszihológust, mert már igen igen menthetetlen vagyok? Teljesen el vagyok kenődve már.
Pont a tegnap említettem meg neki finoman ezt, hogy bánt hogy olyan heves természete van, és még neki állt feljebb. Vannak jó pillanatai amikor rendes, kedves, de nem tudom mi lelte. Ha megkérdem mi a baja akkor meg rám förmed. Én lennék a baja?
Nem tudok vele sajnos megbeszélni semmi gondom, pedig ténleg nem ráömlesztem hanem a lehető legfinomabb hangnemen elmondani neki gondjaim és javasolni hogy mit tegyünk ez ellen (akkoris ketten, nem rá hárítom akkorse a dolgot teljesen).
Koszonom szepen ! Igyekszem igy cselekedni :)!
Orulok hogy egy hozzam hasonlo helyzetben levo irt velemenyt. Remelem nalatok is rendezodik a helyzet !!:)
Szia!
Szerintem Te teljesen jól állsz a párkapcsolatodhoz, szerintem ez példaértékű, és ne is tégy másként. Viszont a párod nagyon úgy tűnik, hogy elkényelmesedett, és nem is becsül meg Téged, és ugye ott van az óriási távolság is, ami magával hozhat sok negatív dolgot. Szerintem beszéld meg vele, ne hárítson, hogy mi a helyzet, mert lehet, hogy ő már másképp áll a kapcsolatotokhoz. Azért vannak még férfiak, akik nem a levegőbe ígérgetnek, de kevés, mint ahogy nőben is. És még annyit fűznék hozzá, hogy a jó párkapcsolat fejleszti az embert, közösen segítve egymás pályáját, nem pedig visszavet, szóval gondold át érdemes-e, én így látatlanban nem merek semelyik oldalon sem állást foglalni. Sok sikert! 23/F (szintén egyetemista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!