Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 22 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Mi a probléma?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, van lakásom, munkám..soha nem voltam visszahúzódó típus, szeretek bulizni, ismerkedni, rengeteg férfi barátom,ismerősöm van,valamiért mégsem volt még kapcsolatom..

Szeretek olvasni és normális komoly témákról beszélgetni, nem vagyok szolibajáró műkörmös p*csa, viszonz szeretek igényesen kinézni.. mi lehet a baj velem?

2017. jan. 2. 14:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%
Talán az , hogy a szőke herceget várod ? Amit így leírtál magadról , ezek alapján tényleg nincs semmi baj veled.
2017. jan. 5. 22:07
 12/40 A kérdező kommentje:
Akik kezdeményeztek, azok nekem nem jöttek be sajnos..de nem voltak sokan..akikkel nagyon jó viszonyban vagyok (srácok) azok nagyon jó bar8tnkönt tekintenek rám, vagy barátnőjük van :D
2017. jan. 5. 22:13
 13/40 anonim ***** válasza:
83%

Akkor lehet itt van az első probléma, hogy rengeteg férfi haverod van.

Ugyebár azért az ismerkedések elég nagy százalékát teszik ki a közösségben történő közeledések.

Nálad ez úgy néz ki, hogy egy rakás férfit belezsúfoltál a szociális életedbe akikkel mind nagyon jóba lettél és ezzel tkp. meg is fojtottad a kicsit lazább vagy dinamikusabb viszonyokat egyszóval elintézted magadnak, hogy ott, ahol a legtöbb esélynek kéne lennie a legkevesebb lesz.

Egyet tudok ajánlani, ha legközelebb egy számodra szimpatikus férfi tűnik fel a szociális hálód horizontján, ne akarj vele mihamarabb olyan baromi jóba lenni hanem diszkréten mutasd ki az ismerkedési szándékodat.

2017. jan. 5. 22:28
 14/40 A kérdező kommentje:

Érdekes megközelítés :) Ezt még nem próbáltam..nálam ezek a barátságok valahogy automatikusan kötődnek..

Egyik barátnőm pasijával olyan szinten jóban vagyok, hogy megkért menjek el vele ajándékot venni a barátnőmnek, segítsek neki választani..aztán ketten voltunk moziban :D

2017. jan. 5. 22:42
 15/40 anonim ***** válasza:
40%

Hát kb. erről beszélek.

A férfi legyen férfi, a nő meg nő, közösségtől függetlenül ne essen ki senki se a szerepéből mert a végén valami gendersemleges entitásnak fognak nézni vagy te fogod őket annak tekinteni mert annyira jóban vagytok, hogy ez már természetellenesen felülüti az elsődleges nemi identitást is.

2017. jan. 5. 22:52
 16/40 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem igényes vagy. Nem a rossz értelemben vett igényességről beszélek, hanem arról, hogy nem találkoztál még olyan palival, aki meg tudja közelíteni a szívedet. Anélkül meg nem állsz össze valakivel, csak azért, hogy legyen végre valaki. Nincs ezzel baj. Talán az idősebb korosztály tagjai közt lesz olyan.
2017. jan. 5. 23:02
 17/40 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is egyet értek, hogy ilyen szinten igényes vagyok :)
2017. jan. 8. 20:54
 18/40 anonim ***** válasza:
44%

Jó, csak így viszont előfordulhat, hogy a minden szempontból megfelelő férfi soha nem jut el abba a helyzetbe, hogy neked szerelmet valljon.

Jó lesz ez neked így?

Ha nem, akkor NEKED kell AKTÍVAN tenned valamit azért, hogy ne így legyen.

2017. jan. 8. 21:09
 19/40 anonim ***** válasza:
20%

Tudom mi a gond, hogy egy k***va rossz tulajdonságodat, hibádat sem írtad le, ezért azt merem feltételezni, hogy baromi nagy az arcod és kicsit mellébeszélsz most, olyan kis állszent, ártatlan csajnak tűnsz. Mindjárt megsajnálnak itt páran ;D

Sokszor írtam, az élet nem színház...tévedésben élsz!!! Nem a szépet és a jót kéne leírnod, kellett volna...istenem de siralmas vagy :D kis színésznő lehetsz.

L

2017. jan. 14. 23:33
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Ez alapján valóban jogos a kérdés, miért nincs senkid...de tényleg furcsa ez így. Na a lényeg, arcod elég nagy lehet 😂😂😂😂😂😂
2017. jan. 14. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!