Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyok a szerelemre, de úgy érzem, hogy nem fog rám találni. Éreztetek már így? Hogy fogadjam el?
Figyelt kérdés
19/L2017. febr. 2. 21:40
1/5 anonim válasza:
Ugyanígy érzek. Nem lehet vele mit csinálni.
2/5 anonim válasza:
Én meg rád vágyom, Kicsim. :3
19L
3/5 anonim válasza:
19 vagy, fiatal, előtted az élet, miért ne találhatna rád?:)
3 és fél éves sz@r kapcsolatból léptem ki ami hagyott bennem némi nyomot (nem túl pozitívat), aztán megismertem egy srácot akiről úgy gondoltam, álmaim netovábbja. Mikor már teljesen belehabarodtam mint egy kistinédzser lepattintott mindenféle indoklás nélkül. Itthon ülök, se suli, se munka, nulla szociális élet és bár itt van a családom, piszkosul magányosnak érzem magam és vágyom a szerelemre. De mégsem vagyok elkeseredve;)
4/5 anonim válasza:
Sokszor éreztem így és még nêha időnként is így érzek!Ezzel az érzêssel csak annyit tudsz tenni hogy elnyomod magadban mélyen vagy keresel sportot hobbit ami lefoglal és majd jön magàtol minden!
5/5 anonim válasza:
Nyugi, rengetegen éreznek így! A tinik és a tinikorban megrekedt 20 körüli csajok, akik úgy jellemzik magukat, hogy komoly és érett nők.
Hogy fogadd el 19 évesen? Sehogy. Eljárt feletted az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!