Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után éreztétek, hogy szeretitek a párotokat? Járás előtt vagy után alakult ez ki?
Milyen kérdés ez?
Megismerem, és eldöntöm, hogy nekem ő kell! Te viszont ezek szerint összejössz valakivel ismeretlenül, hátha jó lesz?
szerelemről! :)
én akkor jövök össze valakivel, ha tudom hogy többet jelent, mint egy barát és külsőleg+ belsőleg megfelel :)
Járás előtt alakult az érzelem (úgy nem kezdenék el járni senkivel, hogy nincsen meg az érzés, mert vagy kialakul vagy nem, és ha ez utóbbi, akkor az szívás, és nyűglődés lesz, de semmiképp egy őszinte kapcsolat)
Megismerkedésünk után 1,5 hónappal tudatosult bennem, hogy nemcsak szimpatikus, hanem mentegetetlenül szeretem. És még 1,5 hónap volt mire összejöttünk.
Szerelmes csak úgy lehetsz valakibe, ha ismered. Ehhez együtt kell lenni vele. Feltéve hogy felnőtt vagy.
Ha még félig meddig kamasz vagy, akkor elég az is, ha olvasol róla az újságban.
Mi négy nap ismerettség után jöttünk össze. :D (Nem buliban, egyetemen). Én körübelül egy hónap után éreztem azt, hogy szeretem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!