Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mikor éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mikor éreztétek késznek magatokat a gyermekáldásra? Hány évesen akartatok gyereket?

Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

27 voltam, mikor azt éreztem, hogy végre készen állok rá, és szeretnék egy gyereket. Sajnos utána nem sokkal véget ért a kapcsolatom, így nem lett semmi a babaprojektből.

Azóta eltelt 3 év, és még mindig nincs, ráadásul jelenleg párom sincs, így 1-2 évig biztos nem is lesz trónörökös. :)

2017. jan. 1. 15:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2017. jan. 1. 16:01
 3/12 Diavolino44 ***** válasza:
50%

Ez egy olyan társadalom, ahol a férfiak szerintem eleg nagy része vagy nem akar vagy majd meglátjuk mi lesz kategóriába tartozik. En a másodikban vagyok, 31 vagyok, de vagy nem lesz vagy csak tényleg akkor, ha a tokeletes not megtalálom.

Szerintem ez egy óriási felelősségvállalás, es nem csak anyagilag megterhelő, le a kalappal azok elott akik be mernek vállalni akar ket gyereket is.

2017. jan. 1. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Most nem azért, de mi a kérdés? Mikor érezték készen magukat szexre? Mert más felelősségük nincs.
2017. jan. 1. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

"Most nem azért, de mi a kérdés? Mikor érezték készen magukat szexre? Mert más felelősségük nincs."

Ezt a hozzászólást ugye te sem gondoltad komolyan? Szerinted egy férfinak annyi köze van a gyermekáldáshoz, hogy lefekszik a nővel, és ennyi? Lehet, hogy vannak ilyen pasik, de azokat nem nevezném akkor apának.

A férfi dolga is, hogy a gyerek jó körülmények közt, biztonságban nőjön fel, és fejlődjön. Ugyanúgy dolga az is, hogy cserélje a pelenkát, etesse, ha éhes, vagy épp éjjelente felkeljen, ha sír. Stb, még lehetne sorolni reggelig. Szóval bőven nem csak a szexre kell készen állnunk, hanem ugyanúgy lelkileg is, akárcsak a nőnek.

#1 voltam.

2017. jan. 1. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:
5-ös hozzzád mehetek feleségül :) , viccet félre téve én férjem se akar 2 éve vagyunk házasok mindig azzal jön, hogy legyen ház stb.Remélem nem fogja éveken át húzni az időt.
2017. jan. 1. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Én úgy 33 évesen éreztem késznek rá magam.
2017. jan. 1. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
27 évesen azt mondom, hogy soha nem lesz gyerekem. bár bnőm se volt még, szóval gyerek végképp nem lesz.
2017. jan. 1. 17:21
 9/12 anonim ***** válasza:

30 évesen késznek éreztem magam rá, akartam gyereket.

Most 34 vagyok, és már nem akarok.

2017. jan. 1. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Soha.

Nem vonz a klasszikus anya-apa-gyerek családmodell.

2017. jan. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!