Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor éreztétek késznek magatokat a gyermekáldásra? Hány évesen akartatok gyereket?
27 voltam, mikor azt éreztem, hogy végre készen állok rá, és szeretnék egy gyereket. Sajnos utána nem sokkal véget ért a kapcsolatom, így nem lett semmi a babaprojektből.
Azóta eltelt 3 év, és még mindig nincs, ráadásul jelenleg párom sincs, így 1-2 évig biztos nem is lesz trónörökös. :)
Ez egy olyan társadalom, ahol a férfiak szerintem eleg nagy része vagy nem akar vagy majd meglátjuk mi lesz kategóriába tartozik. En a másodikban vagyok, 31 vagyok, de vagy nem lesz vagy csak tényleg akkor, ha a tokeletes not megtalálom.
Szerintem ez egy óriási felelősségvállalás, es nem csak anyagilag megterhelő, le a kalappal azok elott akik be mernek vállalni akar ket gyereket is.
"Most nem azért, de mi a kérdés? Mikor érezték készen magukat szexre? Mert más felelősségük nincs."
Ezt a hozzászólást ugye te sem gondoltad komolyan? Szerinted egy férfinak annyi köze van a gyermekáldáshoz, hogy lefekszik a nővel, és ennyi? Lehet, hogy vannak ilyen pasik, de azokat nem nevezném akkor apának.
A férfi dolga is, hogy a gyerek jó körülmények közt, biztonságban nőjön fel, és fejlődjön. Ugyanúgy dolga az is, hogy cserélje a pelenkát, etesse, ha éhes, vagy épp éjjelente felkeljen, ha sír. Stb, még lehetne sorolni reggelig. Szóval bőven nem csak a szexre kell készen állnunk, hanem ugyanúgy lelkileg is, akárcsak a nőnek.
#1 voltam.
30 évesen késznek éreztem magam rá, akartam gyereket.
Most 34 vagyok, és már nem akarok.
Soha.
Nem vonz a klasszikus anya-apa-gyerek családmodell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!