Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok amik miatt őrült, szenvedélyes szerelmet éreztetek a valaki iránt?
Ha történt ilyen veletek egyáltalán.. Mi indított be? Mi erősítette a dolgot bennetek?
Nemet és kort is írjatok légyszi.
Nekem előző barátnőm volt ilyen, egy baráti társaságban jártunk el néhány hétig, azután hívtam el randira. Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen vágytam a közelségére, pedig addig nem éreztem semmit csak haver volt, de egyszer csak megtörtént: 4 hónapig voltunk együtt, de nagyon jó volt, ő volt az igazi, azóta se találtam hozzá hasonlót :)
Egyszerűen az egész személyisége imponáló volt számomra, az alakja, a mozgása, a mosolya, a szeme, a járása, egyszerűen minden. Amikor megláttam egyszerűen elszállt minden gond, probléma a gondolataimból, mintha kinyílt volna előttem a világ, amit még soha nem éreztem azelőtt. :) Ezek megmagyarázhatatlan dolgok. :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!