Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire jó a Szerelem? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó a Szerelem? Mi a Szerelem? Holmi fellángolás? Érzelmek őrült játéka? Nem tudom. Pedig átéltem. De mit is? 37/F

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra, hogy hülyeségeket csináljon az ember a szerelem hatása alatt.
2016. aug. 9. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon gonosz ember vagyok, így nem tudom. (Kérem öljenek meg...!)
2016. aug. 9. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Öl, butít és főképp nyomorba dönt :)

Különben pedig egy kívánt lelkiállapot, tehát javarészében tudatalatti projekció (amikor azt élik meg egyesek, hogy megvan a "kémia", na az lehet, hogy a tudatos rész), ezért is vesztik el a fejüket sokan mert tulajdonképpen el akarják.

Érdemes kipróbálni de én pl. már ódzkodom tőle rendesen.

Több kárt csinál ugyanis, mint hasznot, nekem ez a tapasztalatom.

2016. aug. 9. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Jah szerintem is elég gáz dolog, mert eltereli a figyelmet a lényeges érzelmekről... És meghülyíti az embereket, nem azzal foglalkoznak, amivel kellene. Ennek ellenére mégis sokan ezt hajtják... Engem is legutóbb is ezért tettek lapátra... Minden még volt ami kellett, még a legaoróbb szinteken is, csak épp a csajszi kitalálta, h ő bizony nem azt érzi, amit kellene, és hiába tudja az eszével, h jó velem, meg működhetne a dolog ő bizony nem szerelmes, és az méltatlan lenne velem szemben, h úgy van velem... Jah, és két hónap után, szóval még az esélyét sem adta meg, h kialakuljon valami, mivel ez az idő nem túl sok ehhez...Wtf?!? :-S

Én is voltam már szerelmes, de annyira nem nagy dolog az, h odadobjak érte mindent, amit a racionalitás sugall, h jó lenne. Csak sajnos kevés ember gondolkozik így.

2016. aug. 10. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!