Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mikor éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mikor éreztétek késznek magatokat a gyermekáldásra? Hány évesen akartatok gyereket?

Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én már messze túl vagyok azon a koron, amikor ilyen jellegű kérdés felmerülne bennem, bár sohs nem tudni. A jelzett megfogalmazásban nem merült fel bennem a kérdés, mindig szerettem a gyerekeket, számomra az élet teljességéhez tartozik hozzá, bár lehet, hogy bennem kissé túlfejlett a gondozási ösztön, ami az akvarisztikai, növény-, madár- és kutyatartási tapasztalataimban és egyéb gyűjtőszenvedélyben is megnyilvánul. Mindenesetre annak idején 5 év ismeretség és 2 év házasság után 27 évesen én kérdeztem meg a feleségemet, hogy lehet-e már gyerekünk. Nem rajtam múlott, hogy egynél nem lett több. Soha olyat nem éreztem, hogy kár volt, vagy nem kellett volna. Sajnos sokat kellett várni az unokámra és 63 évesen újra átéltem azt az érzést, amit 35 évvel korábban átéltem, sőt talán még intenzívebben, mert én etettem, gyerekkocsiztattam, tettem tisztába, amikor az anyja közben egyetemre járt és főként én vittem meg hoztam bölcsődébe/bölcsődéből. És nem volt teher vagy ellenérzés, amikor lehányt, lepisilt, vagy a nyakamban ülve becsinált a pelenkájába.
2017. jan. 6. 06:20
 12/12 anonim válasza:

Nekem 26 évesen lett fiam, tervezetten. Volt állás, lakás még nem, de úgy éreztük jöhet. Hat éve voltunk együtt, és amikor kiderült h jön a kis fütyüsz, a lakáskérdést is megoldottuk. Hála Istennek megvan mindenünk ahogy a nagykönyvbe írva vagyon. Vannak haverok,barátok akik még nem tartanak itt, és megy a buli, és "életélvezet". Sosem irigykedtem rájuk,bár sosem akartam későn gyereket, mert szeretnék minél aktívabb korban lenni mikor sok jó dolgot csinálhatunk majd együtt a már idősebb kis nagy fiammal :D

1 másodpercet sem bántam meg, és nem is hiszem h egy ember logika és tervek alapján el tudja dönteni hogy kell e gyerek vagy sem, míg nem éli át hogy mit jelent, addig nem tud róla véleményt alkotni. Nincs olyan dolog a világon ami jobb lenne vagy többet érne ennél az élménynél. Durván nyálas és gagyi szövegnek tűnik, magam is meglepődöm hogy ilyeneket írok, mert én is a belevalóbb apukák közé gondolnám magam, de sokat változtam én is mióta a kis tökfej alakítja a mindennapjaink :D És ez fa..ság, hogy anyagilag vagy máshogy megterhelő lenne... Ha nem egy naplopó semmirevaló emberről beszélünk, és tisztességesen dolgozunk, élünk, akkor nem a gyerek lesz az ami csődbe juttat minket..

2017. jan. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!