Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor éreztétek késznek magatokat a gyermekáldásra? Hány évesen akartatok gyereket?
Nekem 26 évesen lett fiam, tervezetten. Volt állás, lakás még nem, de úgy éreztük jöhet. Hat éve voltunk együtt, és amikor kiderült h jön a kis fütyüsz, a lakáskérdést is megoldottuk. Hála Istennek megvan mindenünk ahogy a nagykönyvbe írva vagyon. Vannak haverok,barátok akik még nem tartanak itt, és megy a buli, és "életélvezet". Sosem irigykedtem rájuk,bár sosem akartam későn gyereket, mert szeretnék minél aktívabb korban lenni mikor sok jó dolgot csinálhatunk majd együtt a már idősebb kis nagy fiammal :D
1 másodpercet sem bántam meg, és nem is hiszem h egy ember logika és tervek alapján el tudja dönteni hogy kell e gyerek vagy sem, míg nem éli át hogy mit jelent, addig nem tud róla véleményt alkotni. Nincs olyan dolog a világon ami jobb lenne vagy többet érne ennél az élménynél. Durván nyálas és gagyi szövegnek tűnik, magam is meglepődöm hogy ilyeneket írok, mert én is a belevalóbb apukák közé gondolnám magam, de sokat változtam én is mióta a kis tökfej alakítja a mindennapjaink :D És ez fa..ság, hogy anyagilag vagy máshogy megterhelő lenne... Ha nem egy naplopó semmirevaló emberről beszélünk, és tisztességesen dolgozunk, élünk, akkor nem a gyerek lesz az ami csődbe juttat minket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!