Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyná egy fiatal nő a biztonságot a szerelemért?
42. Érdekes hogy a nem ugy kezdődött a mondatod hogy "Ha JELLEMES vagyok...."
Vajon miért?
Nem olvasom el a kommenteket, inkább csak leírom a véleményem.
Vannak akik megteszik, vannak, akik nem.
Én lassan 20 leszek, és MOST vagyok abban a helyzetben, hogy megtetszett egy férfi. Ő valamivel idősebb a páromnál, de Nekem sosem érne annyit egy kaland, mint egy boldog és kiegyensúlyozott élet. Én nem a lelki társam találtam meg ugyan, de ehhez azért nem tudok mit írni, mert én jelenleg vagyok a lelki társammal. Nekem Ő a mindenem, Ő a boldogságom. Ha valaki ebből kiszáll, az szerintem csak egy dolog miatt lehet: vágyik a tűzre. Vagy fiatalon lépett kapcsolatba, és nem élte ki magát eléggé, vagy szimplán az kell, akit nem kaphat meg. Az emberek ilyenek, de én sosem fogom ezt megérteni. Én sem éltem ki magam teljesen, de számomra ezerszer jobb emlékeket adhatnak a párommal töltött hosszú évek, mint pár idétlen kaland.
Ha valaki úgy érzi, az igaz szerelmét találta meg, akkor ne engedje el. De tisztességesen csinálja, és legyen benne biztos, hogy ez több, mint puszta vágy. Nehogy akkor jöjjön rá arra, hogy mindene megvolt, amikor elveszítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!