Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyná egy fiatal nő a biztonságot a szerelemért?
Nem. Csak abban az esetben, ha ugyanezt az egzisztenciális biztonságot tdja nyujtani a fiatalabb figura.
Hiába állitja az ellenkezőjét. Arról nem is beszélve, hogy épeszü fiatal lány nem kefél nála 20+ évvel idősebb hapsikkal. (annak ellenére sem, hogy a gyks csajok le fognak húzni ezért)
Van olyan aki igen, mert a szerelem mindenek felett, és van olyan, aki nem, mert úgyis a pénz kell.
A valóság az, hogy a negyvenhez közeledő férfinak lehetne annyi esze, hogy nem hisz a tündérmesékben. Hacsak nem egy nagyon fiatalos férfiről van szó, aki tényleg jól összeillik a huszonéves, kissé koravén nővel, akkor kár reményeket fűzni ahhoz, hogy a sörhasáért meg a kopasz fejéért szereti a hamvas puni...
Hagyd már ezt a lelki bullshitet, könyörgöm. Én is nőből vagyok, voltam már szerelmes, de hosszabb távon racionális okok mentén hozom a döntéseim. Nem, nem aranyásás van szó. Vannak, akik masszív apakomplexusuk miatt rajongva imádják az idősebb fószereket, de a többségnek a(z anyagi) biztonság és a nyugalom kell, ami jó esetben szeretettel és talán vonzalommal párosul, de nincs mögötte égő szerelem, talán soha nem is volt. Ez egyáltalán nem elítélendő, sőt stabilabb alapokon nyugszik egy ilyen kapcsolat, mint ahol a perzselő szerelem egy év múlva a múlté és nem marad indok az együttmaradásra.
A kérdező által feltett kérdésre pedig azért válaszoltam ezt, mert bizony van a nőknek egy vaskos része, aki szereti a biztonságot, de eldobja az agyát, ha jön az a bizonyos mindent elsöprő szerelem. És akkor jön az a verzió, amit én leírtam, hogy lepattant a biztonságos pasi mellől, bármit is nyújt az...
#7 nagyon jól mondod,felnőtt fejjel én is inkább választom azt a férfit,aki szerelmes belém,de legalábbis szeret,tisztel,bármit megtenne értem és anyagi biztonságot is tud nyújtani(mert természetesen egyetem után fogok dolgozni én is,de valakinek a gyerekeim jólétét is biztosítania kell,amíg én otthon nevelem őket).
Annyi a különbség,hogy én 30 fölötti pasit nem akarnék kapcsolatra,a párom 26 éves és biztosítja ezeket a feltételeket és én is nagyon szeretem őt :) Nem azzal a lángoló szerelemmel,de nemis tündérmesékben élünk,ugyanis én sajnos mindig "rosszfiúkba" leszek szerelmes,de tőlük milyen jövőt várhatnék?Tisztelet,megbecsülés,biztonság?Esélytelen,csak megd*gnának és jönne a következő :)
Szóval hosszútávon én a biztonságot választanám,persze,ha az,akibe szerelmes vagyok,tudná ezt biztosítani,akkor nyilván őt választanám.De mondom,én alapból nem jönnék össze negyvenes hapival,viszont aki igen,az valószínűleg nemis fog lelépni.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!