Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyná egy fiatal nő a biztonságot a szerelemért?
" A papucs meg azt jelenti, hogy a ferfi alarendeli magat a no akaratanak."
Drága, egy normális nő meg a férfi akaratának nem hódol be. Nem hallottatok olyanról, hogy kölcsönösség? Normális párkapcsolat.
Nem az vagyok, akinek neki mentetek, de ugyanígy gondolom. A párommal 10 éve vagyok együtt, minden fizikai és lelki erőszak mentes, kulturált diplomás ember, mint én is. És nagyon jól elvagyunk hatalmi játszmák nélkül. De ide kisebbrendűségi komplexusos lúzerek írnak, akiknek mindenki papucs, ha nem nem dirigál, de maguk nőt leginkább csak magazinban látnak.
36%-os, a #12-es kommentben elég hosszan kifejtettem, hogy nem a jövedelem mértékéről van szó, és nem is eltartásról, csak arról, hogy számíthassunk már egymásra, legyen kölcsönös az egész (a #31-es komment is ugyanezt írja le). Egy biztos, hogy nőként az én életemben lesz két-három ilyen év. Az is előfordulhat, hogy a párom veszíti el a munkahelyét, és arra a pár hónapra ő fog rám szorulni, evidens hogy segítek, tehát itt van a férfi "érdeke". De arról már szó sem lehetne, hogy évekig eltartassa magát velem, ahogy én sem várnám ezt el tőle.
Egyébként évek óta tartó komoly kapcsolatom van, úgyhogy nem akarok "pénzes pacákot" fogni, nekem tökéletesen megfelel, és nem látom, hogy olyan nagyon elnyomott lenne :D
38 koszi, de maradok a palinkanal.
Illetve nem lep meg, hogy nem erted, mire utaltam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!