Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyná egy fiatal nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyná egy fiatal nő a biztonságot a szerelemért?

Figyelt kérdés
Elhagyná egy húszéves nő teljes anyagi biztonságot, szeretetet nyújtó idősebb, negyvenhez közeledő férjét, ha megtalálja lelkitársát, a nyugalmat, a perzselő tüzet egyben, az igaz szerelmet?

2017. jan. 21. 04:08
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
75%

" A papucs meg azt jelenti, hogy a ferfi alarendeli magat a no akaratanak."

Drága, egy normális nő meg a férfi akaratának nem hódol be. Nem hallottatok olyanról, hogy kölcsönösség? Normális párkapcsolat.

Nem az vagyok, akinek neki mentetek, de ugyanígy gondolom. A párommal 10 éve vagyok együtt, minden fizikai és lelki erőszak mentes, kulturált diplomás ember, mint én is. És nagyon jól elvagyunk hatalmi játszmák nélkül. De ide kisebbrendűségi komplexusos lúzerek írnak, akiknek mindenki papucs, ha nem nem dirigál, de maguk nőt leginkább csak magazinban látnak.

2017. jan. 21. 10:47
 32/46 anonim ***** válasza:
57%

36%-os, a #12-es kommentben elég hosszan kifejtettem, hogy nem a jövedelem mértékéről van szó, és nem is eltartásról, csak arról, hogy számíthassunk már egymásra, legyen kölcsönös az egész (a #31-es komment is ugyanezt írja le). Egy biztos, hogy nőként az én életemben lesz két-három ilyen év. Az is előfordulhat, hogy a párom veszíti el a munkahelyét, és arra a pár hónapra ő fog rám szorulni, evidens hogy segítek, tehát itt van a férfi "érdeke". De arról már szó sem lehetne, hogy évekig eltartassa magát velem, ahogy én sem várnám ezt el tőle.

Egyébként évek óta tartó komoly kapcsolatom van, úgyhogy nem akarok "pénzes pacákot" fogni, nekem tökéletesen megfelel, és nem látom, hogy olyan nagyon elnyomott lenne :D

2017. jan. 21. 10:56
 33/46 anonim ***** válasza:
22%
Kulturalt 2 diplomas ember vagyok, egy kozel 10 eves kapcsolattal a hatam mogott. Ezt annak ellenere mondtam el, hogy leszrom a maganeleted, nem is ertem miert hoztad fel. Az egyeb gusztuskalankodast meg foleg nem ertem. Es ha megkerhetlek ezt a 'dragam' kezdetu lesajnalo hangvetelt keruld. Mert szanalmasan kisstilu. /csak mondom/
2017. jan. 21. 10:57
 34/46 anonim ***** válasza:
31 esnek szolt az elozo
2017. jan. 21. 10:58
 35/46 anonim ***** válasza:
56%
32. Na akkor orom boldogsag. Meglett az a papucs, aki mellett meg volt arra is energiad, hogy kidolgozd ezt a konstrukciot:-)
2017. jan. 21. 11:00
 36/46 anonim ***** válasza:
52%
#33: Annyira kulturált és értelmes nem lehetsz.
2017. jan. 21. 11:02
 37/46 anonim ***** válasza:
0%
36 tegnaptol Trump az elnok az usaban, igy vegre eljott /illetve visszatert/ a magamfajtak kulturajanak az ideje, es lealdozott a ferfiakat luzerezo, szarozo, elnyomozo, agresszivezo ennek ellenere magukat 'lelki eroszakmentes'nek /?/ tartoke.
2017. jan. 21. 11:08
 38/46 anonim ***** válasza:
76%
#37: kell egy jó pszichológus? Nagynénémet szívesen ajánlom :)
2017. jan. 21. 11:10
 39/46 anonim ***** válasza:
47%

38 koszi, de maradok a palinkanal.

Illetve nem lep meg, hogy nem erted, mire utaltam:-)

2017. jan. 21. 11:13
 40/46 anonim ***** válasza:
52%
AKkor egészségedre, én meg örökre lépek ettől a mételyező, lehúzó oldalról, ahol mindenki mindig ellenséget keres, és lila gőzük nincs, mennyivel jobb normális kapcsolatban élni, papucsozás, sárkányozás és egyéb hülyeségek nélkül.
2017. jan. 21. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!