Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt, hogy sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy sosem találok olyan fiút, aki nem hagy el majd egy jobbért/szebbért/"egyszerűbbért"? 24/L

Figyelt kérdés

Az utolsó barátomban annyira megbíztam, mint még senkiben, a barátai is jó embernek, őszintének ismerik. Mégis egy buliban rajtakaptam egy másik lánnyal smárolni. A szívem totál összetört. Megbocsátottam neki, aztán mégis lájkolgat nagymellű, szép "insta" lányoknál.. Én nem értem.

A fiúknak miért nem jó az, ami van? Miért nem örülnek, hogy valaki teljes szívből szereti őket? Ráadásul okos vagyok, mások szerint is jófej, sosem kértem számon, hogy hol van, hova megy, minden téren jól megvoltunk. Szép lánynak tart mindenki. Viszont elég érzékeny, és lelkis típus vagyok, ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni, elegük lesz..

Most úgy érzem, hogy soha egy fiú sem fog kitartani mellettem, úgyis elhagy egy olyan lánnyal, aki menőbb, egyszerűbb gondolkodású, nagypofájúbb, nagymellűbb stb..

Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire elkeseredve? Elvesztettem már a fiúkba és a szerelembe vetett hitem..

2017. jan. 9. 18:16
 1/8 llorTllorT ***** válasza:
48%
egyszerű. ne fiúcskákkal kezdjél .mondjuk te sem vagy még egy teljes értékű nő,mint írtad te is 24 L vagy. ez a korosztály még nem tudja mit akar.elég ,ha saját magukat fent tudják tartani nemhogy egy barátnőt.
2017. jan. 9. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vetítsd már ki a pasid hibáit mindenkire. Úgy kell ezt csinálni! Te figyelj már, a piri néni a boltba jövetelkor olyan dohos szagú volt és mindenki undorodott tőle. Fürödj már le!!

Csak egy tanácsot tudok adni. Amikor valaki elkövet ellened valamit, ami rosszul esik, azt Ő követte el, és senki más.

Ezt a jó szokásodat ne vidd át a következő kapcsolatodba majd, magyarán ne képzeld be magadnak legközelebb, hogy ez is meg fog csalni, ezek a csalfa férfiak. Hanem új ember, új esély, tiszta lap. Mert ebben a mostani kapcsolatban, amiben vagy, annak vége! Legalábbis ha még együtt vagytok, akkor sokáig már biztos nem lesztek a bizalmatlanság miatt.

2017. jan. 9. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy működik, hogy valaki okos, szép,mindenki szereti, alig van rossz tulajdonsága, és akkor mellette marad az ember csak ezek miatt. Rosszul választottál, ami igazából nem is a te hibád, hisz eleinte mindenki a szépet adja, de nem minden kapcsolat tart örökké. Inkább vond le a következtetéseket és tartsd meg a szép emlékeket, a többit meg dobd ki a kukába!
2017. jan. 9. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy rossz körökben mozogsz, vagy kifogtad. Hasonló korú vagyok, mint te és pont, hogy a nőkkel vagyok így...Az ismerkedést kicsit én is parkolópályára helyeztem, de nem szabad ilyen hamar feladni, megváltozni végképp ne változz meg, emiatt, mert az még rosszabb. Férfi létemre én is érzékeny vagyok, és a barátnőm anno, nem nagyon szerette ezt. Kicsit gyerekes volt a gondolkodása, úgy nagyjából mindenben...

A lényeg, hogy maradj az, aki most vagy, ne változz azért mert a világ másmilyen :) A leírásod alapján nálam tuti befutó lennél. :)

2017. jan. 19. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Lájkolgat más lányokat...aki meg nem lájkolgat, az meg "csak" titokban megnézegeti őket...

A férfi a külsőre bukik elsősorban. Persze, mindenki benyal azzal a szöveggel, hogy őt a szíved érdekli és a tested nem, de az csak azért van, mert le akar fektetni. A szíved is nagyon fontos, de az csak azután, hogy a külsőd megtetszett.

A külsőről meg annyit, hogy egy számára tökéletes alakú, valószínűleg Photoshoppal és insta effektekkel olyanra szabott nőt mindig jónak fog tartani, egyszerűen nem lehet másként.

A harmadik kérdés meg az, hogy miért bocsátasz meg valakinek, aki megcsal?

A negyedik meg az, hogy mi akadályoz meg benne, hogy a külsődet jobbá tedd? Az, hogy jó a szíved? NEm értem, hogyy miért ne lehetnél jószívű menő lány a szemében?

2017. jan. 19. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, hidd el sokan értékelnék ezeket benned. Ha érzékeny vagy az szerintem nagyon jó, mert ez azt jelenti, hogy neked fontosak az érzelmek. Az egyszerűbb meg megint csak nem jobb, én nem tudnék olyannal együtt lenni, aki olyan, mint egy fadarab, minél összetettebb a gondolkodásod, annál jobb. Ezeknél értékesebb nincs egy lányban. Biztos olyanokba futottál bele, akik túl egyszerűek voltak hozzád képest. Ha megtalálod az igazit, ő biztosan nem fog elhagyni, szóval ne add fel.

Ha gondolod, beszélhetünk erről privátban.

2017. jan. 19. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában az a faszi becsülne meg, aki nem az eseted, vagy érett faszik, akik az elején meg mundják, hogy ők nem ugrálnak kapcsolatból kapcsolatba.
2017. jan. 19. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégsem volt olyan jó ember mint ahogy a haverok mondták.
2017. jan. 19. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!