Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikben hiszek inkább? " Hasonló a hasonlót vonzza. " " Az ellentétek vonzzák egymást. "
Mindkettővel volt hosszú kapcsolatom.
Az ellentét azért jó, mert izgalmas, de ezt csak olyanok élvezik, akik vevők az új dolgokra. Az első komoly kapcsolatom volt ez a srác, 3 évig voltunk együtt, nagyon jó évek voltak, de mindkettőnknek kellett áldozatokat hoznia egymásért, pont az ellentétek miatt. A végén sem az ellentét miatt mentünk szét, tehát szerintem tökéletesen működhet ez, sokáig fenn tudta tartani az érdeklődésemet.
A hasonlóság pedig azért jó, mert nagyon jól elvagyunk kettesben is, csak ez nálam idővel átalakult egy nagyon jó barátsággá, mivel nagyon jól elhüly*ltünk, de a vonzódás elveszett.
Most olyan pasival járok, aki se nem ellentét, se nem hasonló...vannak hasonlóságaink, leginkább az érdeklődési körök, de sok mindenben mások vagyunk, amik hosszú távon fogalmam sincs, hogy működni fognak-e így, de egyelőre mindketten úgy állunk hozzá, hogy alkalmazkodunk. A közös érdeklődési körök szerintem elengedhetetlenek! Nekem a mostani felállás azért tetszik, mert valamennyire hasonlítunk egymásra, mégis különbözik tőlem annyira, hogy ki tudjon mozdítani a komfortzónámból, ezzel izgalmasabbá tenni a dolgot. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!