Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyikben hiszek inkább? "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikben hiszek inkább? " Hasonló a hasonlót vonzza. " " Az ellentétek vonzzák egymást. "

Figyelt kérdés

2016. dec. 28. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Elsoben.. Miert?? Tudomanyos teny!! Pszichlogusok bizonyitottak be.. A masodiknak semmi ertelme mert csak veszekedes lenne mindig es nem tudnatok mirol beszelbi mert mas erdekli a masikat.
2016. dec. 28. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Az ellentétek vonzzák egymást, ez igaz de csak a fizikában.

Az emberi párkapcsolatokban a hasonló a hasonlót vonzza elv érvényesül.

2016. dec. 28. 18:21
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Több, kell legyen a hasonlóság, mint az ellentét. Lehet ellentét, de ne legyen kibékíthetetlen.
2016. dec. 28. 18:26
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Hasonló a hasonlót vonzza.
2016. dec. 28. 18:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az első. Szerintem hosszú távon összeférhetetlenség alakul ki két teljesen különböző ember között. Én is, és szerintem kb. mindenki olyan társat keres, akivel egy hullámhosszon vannak, ami ellentétes emberek között ritkán alakul ki.
2016. dec. 28. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló a hasonlóval, de úgy, hogy legyen kisebb dolgokban véleménykülönbözet, hogy lehessen mit megvitatni, viszont a kardinális dolgokban hasonló értékrendet képviseljünk, célokat, terveket, érzelemvilágot, humort stb. tekintve.
2016. dec. 28. 18:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is így gondolom! De nagyon sokszor megkapom, hogy azért vagyok egyedül! Mert nem az " ellentétemet keresem " ! - szerintem ez így hülyeség. Kell különbség persze, hogy ki tudjuk egészíteni egymást.
2016. dec. 28. 18:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a hasonlóval.

Az utóbbi izgalmas, meg jó kis szex lehet belőle, de hosszútávon idegtépő. Aki volt már olyan kapcsolatban az tudja, hogy rémes a sok ellentét.

2016. dec. 28. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:

hasonló a hasonlóban oldódik* klasszikus fizikát kémiát csak szó szerint.

am az első nagyrészt ,néha a 2. is bejöhet az ritkább ,de van rá példa.

2016. dec. 28. 20:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi! És egyben, nem nyugodtam meg, nem sok hozzám hasonló van.
2016. dec. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!