Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ellentétek vonzzák egymást hosszútávon?
pörgős , viháncolós lány és csendes , nyugott fiú?
tapasztalatok?hosszútávon szerintetek egy ilyen páros jó lehet?
Ez elég összetett dolog. Lenniük kell közös pontoknak, hogy megértsük egymást, de ha olyan ellentéteink vannak, amikben kiegészítjük, nem pedig gátoljuk egymást, akkor az is jó.
Az én tapasztalatom az, hogy akikkel túl egyformák voltunk, hamar unalomba fulladt a kapcsolatunk, akivel meg túl ellentétesek, azzal meg szinte elmentünk egymás mellett.
A személyiségüktől függ, nem a mentalitástól.
A férjem meg én ilyenek vagyunk, csak fordítva:) én nyugis, könyvmoly, kocka vagyok leginkább, félévente 1x, ha elmegyek ide-oda a legjobb barátommal.
A férjem meg pörgős, kimozdulós:) folyton csavarogna:) Csak ugye már a baráti körében is majdnem mindenki dolgozik, így nincs annyi ideje rá...de amikor megy, hív engem is, mert nélkülem nem szeret menni.
2-3 havonta lógunk velük. Amúgy pihen itthon amikor nem lehet összeegyeztetni a többiek munkájával, mert van akinek beosztása van, van aki meg csak hétköznap dolgozik.
Mivel mindent meg tudunk beszélni, ezért működik. én 28, a férjem 25 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!