Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora a maximum korkülönbség egy kapcsolatban, ami még működhet is hosszútávon?
Attól függ, hogy milyen életkorban vannak.
Ha a lány 15, akkor nagy valószínűséggel egy 25 éves férfivel nem lesz tartós, hosszú kapcsolata, de egy 18-19 évessel akár lehet is. Ez fordítva nem tudom, hogy mennyire igaz. A legtöbb nő az idősebb pasikhoz vonzódik, főleg fiatalon, de vannak kivételek.
Ha a nő 26-30 éves, akkor akár tíz év korkülönbséggel is működhet, abban a korban, ha már mindketten akarnak gyereket, kicsit reálisabb, mint az előző példánál.
De olyan átlag 4-6 év minden korosztálynál működhet.(Nem a gyerekekre gondoltam!)
Ez az én véleményem.
5-8 év még simán belefér.
Akár a nő akár a férfi javára.
Szomszédomnak kb 20 évvel fiatalabb felesége van, már hosszú idjje, simán elvannak.
Meg egyik haveromnak 7 évvel idősebb barátnője van, ők is megvannak már hosszú évek óta.
#7:
Igen, így 14 éves korukig erősebb a lány! :D
Aztán lehet neki egyre fiatalabb! :D
Persze ez vicc, a képlet 20+ szól.... kb., ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!