Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Hét év korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hét év korkülönbség lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Szóval 18 vagyok és egy 27 éves fiú tetszik. Szerintem csak barátként tekint rám, de aki látott vele, azt mondta másképp néz rám.. máshogy csillog a szeme.

Szerintem szerelmes vagyok belé. Hogy derítsem ki, hogy ő mit érez?

2014. ápr. 16. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
első sorban 27 évesen az ember fia már férfinek számít, másrészt betöltötted a 18-at. felnőtt/érett nő vagy. ha ezt ő is tudja/érzi, nyílván oka van annak, hogy kedveli a társaságod. flörtölj vele, ha viszonozza, biztosan akar
2014. ápr. 16. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jött ki a hét év? Szerintem kilenc év!
 3/5 anonim válasza:
Kerdez ra azzal nem ronthatsz el semmit ha meg kerdezed,, de ha mar megkerdezted vald be neki hogy TE mit erzel!
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

#2-es ne zavard össze a matematikával, el fogja vesziteni a fonalat és sosem érünk el a téma végéhez.

..folytasd csak kérdező, tehát hét év korkülönbség közted és a csillogós szemű pasi között, igen.. és hogy van tovább?

2014. ápr. 16. 18:21
 5/5 kolosszus22 ***** válasza:

Matek még nem megy. :D

27F

2014. ápr. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!