Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Köztem és a barátom között 6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztem és a barátom között 6 év korkülönbség van. Működhet hosszútávon? Milyen problémák merülhetnek fel? L:15 F:21

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 09:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%

börtön, 4 évig terjedő, otthagy ha elkezdesz "igényesedni", vagy elvárni bizonyos "komoly" dolgokat, mint például a hűség, vagy ilyen idiótaságok* :))

Ha meg nem akar megdugni 18 éves korodig, akkor semmi baj nem lehet a korkülönbségből, de ha nem tud várni, akkor dobd a francba! 22f

2013. júl. 29. 09:17
 2/15 anonim válasza:

persze miért ne??

láttam az újságman gogya pasi 60 éves a csaj meg 20...

de a srác piszkosul gazdag volt :)

szóval ha úgy udvarolsz neki, akk menni fog!

2013. júl. 29. 09:24
 3/15 ASOT ***** válasza:

biztosan...

Habár ez a korkülönbség ebben a korosztályban számomra sok.

2013. júl. 29. 09:27
 4/15 Veréza ***** válasza:
71%
egy 21 éves egy 15 évessel?? Oszt' mégis milyen beteg elméje lehet a csávónak? Egy kislánnyal bármit is csinálni... Kezdődő pedofília...
2013. júl. 29. 09:32
 5/15 Akszidentális Errőr ***** válasza:
100%

Amint megpillantottam a kérdés címét, tudtam, hogy itt is lesz legalább egy, aki pedofilozni fog xD.

Nem. A pedofília a fejletlen test iránti vonzalmat jelenti, és nem, egy 15 éves lány megfarkalásáért már nem csukják le, mert 14 év a beleegyezési korhatár, szóval ebből nem lesz börtön.

Én ott látom a problémát, hogy a csaj még egy tini, a fiú viszont már jó eséllyel nem az, és ez bizonyos inkompatibilitást eredményezhet. :\

2013. júl. 29. 13:13
 6/15 anonim ***** válasza:

18év alatt, ha a nemi szervek érintkeznek (onnantól nemi aktusnak minősül, de ha csak kinyalod, akkor zaklatás) és a lány azt állítja, hogy nem akarta, és pityereg a bíróságon, és a bíró is nő, akkor "feltételezhetően" nemi erőszak áldozata lett, és simán mehet a börtönbe! :D

(természetesen tévedhetek, de így tudom)

2013. júl. 29. 13:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Hosszútávon semmilyen! De most lehet több is.

Az első ugye a szex. Neked az ölelése kell neki a te puncid és a feszes tini tested. Téged szórakoztatnak olyan dolgok amik neki nem érdekesek. Te félsz valamitől, ő meg nem mert többet tud. Te bele vagy zúgva ő meg talál magának egy jobb csajt, ha az intellektusod nem elégíti ki az övét.

28F

2013. júl. 29. 13:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan látom előkerültek a tudatlan okostojások.

Tehát:

ma 09:17

ha a csaj nem töltötte volna be a 14 életévét akkor lehetne szó megrontásról amit bűntetnek de egy 14 éves csaj szabad akaratából még egy 60 évessel is lefeküdhet legálisan!!

16 évesen törvényesen feleségül is veheti ezáltal a lány nagykorúvá válik törvény szerint is!

ma 09:32

Egy 14 éves csaj általában már ivarérett! Ez azt jelenti hogy a másodlagos nemi jellegei kialakultak és szaporodóképes mint biológiai egyed! A pedofília pedig mint betegség az anatómiailag fejletlen testű személyek (0 - kb 12-13 éves gyerekek) iránt érzett szexuális vágy. Aki megkíván egy fejlett 15 éves csajt az nem pedofil!

ma 13:30

Nem zaklatás, max szemérem elleni erőszak ha behatolás nem történik és a csaj akarata és ellenkezése ellenére történt.

2013. júl. 29. 14:03
 9/15 anonim ***** válasza:
8! azaz, köszönöm szépen a helyes megfogalmazást! :)
2013. júl. 29. 20:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. júl. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!