Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztem és a barátom között 6 év korkülönbség van. Működhet hosszútávon? Milyen problémák merülhetnek fel? L:15 F:21
börtön, 4 évig terjedő, otthagy ha elkezdesz "igényesedni", vagy elvárni bizonyos "komoly" dolgokat, mint például a hűség, vagy ilyen idiótaságok* :))
Ha meg nem akar megdugni 18 éves korodig, akkor semmi baj nem lehet a korkülönbségből, de ha nem tud várni, akkor dobd a francba! 22f
persze miért ne??
láttam az újságman gogya pasi 60 éves a csaj meg 20...
de a srác piszkosul gazdag volt :)
szóval ha úgy udvarolsz neki, akk menni fog!
biztosan...
Habár ez a korkülönbség ebben a korosztályban számomra sok.
Amint megpillantottam a kérdés címét, tudtam, hogy itt is lesz legalább egy, aki pedofilozni fog xD.
Nem. A pedofília a fejletlen test iránti vonzalmat jelenti, és nem, egy 15 éves lány megfarkalásáért már nem csukják le, mert 14 év a beleegyezési korhatár, szóval ebből nem lesz börtön.
Én ott látom a problémát, hogy a csaj még egy tini, a fiú viszont már jó eséllyel nem az, és ez bizonyos inkompatibilitást eredményezhet. :\
18év alatt, ha a nemi szervek érintkeznek (onnantól nemi aktusnak minősül, de ha csak kinyalod, akkor zaklatás) és a lány azt állítja, hogy nem akarta, és pityereg a bíróságon, és a bíró is nő, akkor "feltételezhetően" nemi erőszak áldozata lett, és simán mehet a börtönbe! :D
(természetesen tévedhetek, de így tudom)
Hosszútávon semmilyen! De most lehet több is.
Az első ugye a szex. Neked az ölelése kell neki a te puncid és a feszes tini tested. Téged szórakoztatnak olyan dolgok amik neki nem érdekesek. Te félsz valamitől, ő meg nem mert többet tud. Te bele vagy zúgva ő meg talál magának egy jobb csajt, ha az intellektusod nem elégíti ki az övét.
28F
Jólvan látom előkerültek a tudatlan okostojások.
Tehát:
ma 09:17
ha a csaj nem töltötte volna be a 14 életévét akkor lehetne szó megrontásról amit bűntetnek de egy 14 éves csaj szabad akaratából még egy 60 évessel is lefeküdhet legálisan!!
16 évesen törvényesen feleségül is veheti ezáltal a lány nagykorúvá válik törvény szerint is!
ma 09:32
Egy 14 éves csaj általában már ivarérett! Ez azt jelenti hogy a másodlagos nemi jellegei kialakultak és szaporodóképes mint biológiai egyed! A pedofília pedig mint betegség az anatómiailag fejletlen testű személyek (0 - kb 12-13 éves gyerekek) iránt érzett szexuális vágy. Aki megkíván egy fejlett 15 éves csajt az nem pedofil!
ma 13:30
Nem zaklatás, max szemérem elleni erőszak ha behatolás nem történik és a csaj akarata és ellenkezése ellenére történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!