Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még, hogy 15 év a korkülönbség a férfi javára, lehet hosszútávon működőképes egy párkapcsolat?
Én 20 éves vagyok, ő 35. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, szeretjük is egymást. Szeretnék vele lenni, csak félek, hogy pár év múlva majd rám jön az "élhetnék"...
Ő lassan (bár nem mondja)nyilván gyereket szeretne. Volt egy felesége, 12 évig voltak együtt.
Lehetőleg ne korombeliek válaszoljanak, akik már 2 hónapja boldogan élnek a sokkal idősebb pasijukkal. Esetleg olyanok, akik hasonlót éltek meg, mondjuk 10-15 év távlatából...
#1 vagyok
Neki is volt felesége. Ő se akart gyereket, háááááátttttttttt De nem is ez volt a legnagyobb gond, hanem a végén már alig tudtunk beszélni. Ezért estünk szét és a külön néztek miatt. Nem 3. kavart be.
#1 vagyok
Nyugdíjasok a 30-asok :D Ejj a mindenkit! Nem is tudtam. No a franc fog holnap dolgozni menni. Menjenek a fiatalok. xd
Hát igen kérdező! Úgy beszélsz mint én anno 23 évesen. MINTHA CSAK MAGAM HALLANÁM VISSZA! Én is úgy voltam vele, hogy idősebb és komolyabb. Ez igaz is, de sajnos máshogy komolyabb. Ő spec. nem volt olyan csajozós stb...
Visszatekintve a múltba: jobban jártam volna, hogyha várok még vagy 8-10 évet és közbe esélyt adok másnak, minthogy ennyi évet elvesztegettem rá.
Viszont hogy pozitív legyek: megtanultam őrült nagy türelmet kifejleszteni és élettapasztalat, hogy hogy kell együtt élni mással, megosztani a teendőket.
#1 voltam
folyt.
Azonban az évek elszálltak felettem és nincs meg a hercegem... vagyis! azt hiszem épp most van a láthatáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!