Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még, hogy 15 év a korkülönbség a férfi javára, lehet hosszútávon működőképes egy párkapcsolat?
Én 20 éves vagyok, ő 35. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, szeretjük is egymást. Szeretnék vele lenni, csak félek, hogy pár év múlva majd rám jön az "élhetnék"...
Ő lassan (bár nem mondja)nyilván gyereket szeretne. Volt egy felesége, 12 évig voltak együtt.
Lehetőleg ne korombeliek válaszoljanak, akik már 2 hónapja boldogan élnek a sokkal idősebb pasijukkal. Esetleg olyanok, akik hasonlót éltek meg, mondjuk 10-15 év távlatából...
Én 17 vagyok ő 35.
Fél éve vagyunk együtt,és eddig még semmi probléma nem volt a korunk miatt.
Tudom hogy azt kérted olyanok írjanak akik már több éve vannak együtt,viszont szerintem az nem igaz hogy rádjön az élhetnék majd...most mért ne élhetnél??
35 éves nem öreg még ő sem.
vele is eltudsz menni nyugodtan bulizni vagy bárhova.
Én azóta élek amióta együtt vagyok a párommal.
Én az "élhetnékkel" nem a bulizásra és hasonlókra gondoltam, szerencsére elég jól kijövünk ilyen téren. Megy ő is néha, én is és ha úgy van, együtt :)
Inkább arra gondolok, hogy eltelnek az évek és majd 30 évesen jövök rá, hogy 1-2 párom volt egész életemben és most aztán én nekimegyek a világnak...
Aztán lehet, hogy nem lesz ilyenre igényem, gondolom szokás szerint "túlgondolom"...
simán mehet! Én sok sikert kívánok neked :D
lehet hogy csak 11 éves vagyok,de volt egy barinőm 14 éves..
(akit én dobtam) de nem rólam van szó xD
szerintem majd egy kis idő után majd szeretne gyereket
és te ha nagyon szereted azt az embert, akkor legyen gyereketek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!