Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 éves srácok, milyen körülmények között kezdenétek ki egy 15-16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
"Kikezdés" alatt nem kavarást értem, hanem komolyabb kapcsolatot. Normális válaszokat kérnék.2012. nov. 18. 18:51
1/17 anonim válasza:
Ha szellemileg érett rá, akkor nem lennének egyéb feltételeim.
2/17 anonim válasza:
Nincs nekem időm gyereket nevelni..Leckét tanulni vele.
Nem kezdenék vele.
4/17 anonim válasza:
Ha látom,hogy érett,nem gyerekes.És ha szép is és nem ribanc.
5/17 anonim válasza:
mindig, minden körülmények között!
6/17 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit az ötös. :D
Ja, igen én pedo vagyok, mert imádom a 14-17 éves lányokat, köszönöm szépen a sok-sok támadást, amit emiatt kapok a kedves embertársaimtól, de nem érdekeltek, ez a normális, nem az, hogy vén asszonyokra recskázunk, aki mást állít az hazudik vagy valami nagy baj van nála!
7/17 Mi közöd Tőle válasza:
Egy pár patront elég sok megérne közülük. Ugyanakkor kapcsolatot egyikkel se tudnék elképzelni így, lassan 24 éves fejjel.
8/17 anonim válasza:
Nekem 24 éves koromban volt 16 éves gimnazista barátnőm, és annyira érett volt a gondolkodása, mint egy 20 évesnek. Sosem volt olyan gondom vele, mint a hasonló korosztályú társaival lett volna.
9/17 anonim válasza:
Semmilyen körülmények között! 18 alatt hozzá se érnék.
10/17 anonim válasza:
Sehogy.De ennek oka csak az lenne hogy egyszerűen nem mernék kezdeni egy ilyennel,nem erkölcsi aggályok tartanának vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!