Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek kapcsolatot egy félvér lánnyal?
"De vajon ez mindig is így fog maradni?"
Nem, teliholdkor cigánnyá változik, dóccsegabanna cuccokat vesz fel és gádzsókat késelget a blahás meki mögött.
Nekem a legjobb barátnőm félcigány. Most fősulis.
A barátja magyar, jól el vannak.
Egyedül akkor jön elő belőle ez a "cigányasszonyosdi", ha jönnek a tanulatlan rokonok a barna ágról. Ők sem rossz emberek, csak olyan tipikusak a megnyilvánulásaik. Főleg amikor panaszkodnak. Olyankor barátnőmnek elő jön a másik oldala és úgy beszél ahogy ők. De magyarban is van ilyen. Sőt... Vannak olyan putris, koszos, buta nemtörődöm magyar származású ismerőseim is sajnos, akiknek hiába fehér a bőrük.......
Szerintem próbáljátok meg. Ha nem akar nagyon megfelelni a családja kúltúrálatlanabb részének akkor oké a dolog.
Figyeld meg, hogy változik-e a modora, beszédstlusa, amikor az apja rokonaival van? Ha nem, vagy csak kicsit, az jó. Illetve te döntöd el mi fér bele neked. Mert a romáknál első a család. Méghozzá széles körben.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Én tudom, hogy mit szeretnék, csak nekem a családom problémázik ezen túl sokat. Bár, nem az ő dolguk, 20 múltam.
Nem kezdenék!
Mit kell ezen kifejteni? Rasszista vagyok és nekem nem fér bele a félvér sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!