Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit kezdenétek egy ilyen sráccal?
Összejöttem egy sráccal nemrég. Meghaltak a szülei egy autóbalesetben. Egyedül lakik, magának fizetni az albérletet, rezsit, saját ellátását. Dolgozik két helyen (OKJ mellett), az egyik minimálbéres, a másik pedig feketén megy. Eddig még szép és jó lenne, de füvezik, néha ekizik is. Hogy még rosszabb legyen a helyzet, oszt is, mert valahogy el kell tartania magát. Ki akar belőle szállni lassan, de tudom, ez nem könnyű.
Én vele ellentétben "jó" vagyok, nem cigizem, szívni életemben ötször szívtam, inni csak buliban szoktam.
Jóban vagyok az egyik haverjával, és mondta a barátom neki, hogy ő olyen lányt szeretett volna, aki okos, csinos, nem züllött, és ezt bennem találta meg. Tetszettem neki kb. 2 éve, de akkor hosszú kapcsolatban voltam még. (Ismertem a kb. 1 évvel ezelőtti barátnőjét, ő is hasonló volt, mint én.)
Tisztában van vele, hogy az, amit csinál, nagyon nem jó. Igazából tud nemet mondani, de kb minden barátja zűrös szintén, és így nehezen lehet abbahagyni az egészet. Tegnapelőtt picit kiakadtam, hogy amit csinál, az nagyon nem jó. Ezért tegnap semmit nem szívott, suliba ment, majd melózni. Szóval tud ő, ha akar.
Mit csináljak vele, hogy "megjavuljon" ? Miért van az, hogy neki az elvárásai egy lány iránt igen magasak, viszont visszafele ez már nem természetes? (Tök jó programokat csinálunk együtt, meg nagyon rendes srác, helyes is, csak ezt a megélhetés dolgot kéne valahogy más pénzből megoldania)
Légyszi ne mondjátok, hogy szakítsak vele, mert szerintem nem az a megoldás. Örülnék használható ötleteknek!
18L 21F
hát te v a jó kislány formáld a magad képére ha meg nem megy akkor nem kell a rossz fiúkra bukni :)
ha a te elvárásaid teljesíti akkor tessék követelményeket támasztani vele szemben v ami 1xűbb és hatásosabb: elvonó.
A BME-s kockákat hagyd, mert én csak olyannal jártam, és hogy most nem olyannal járok, azért van, mert mindtől kosarat kaptam. Igen, van köztük egyedülálló is, de én nem kellek neki, de van köztük csajozós is, nős is - és ez a többség. :D
A Kérdezőnek: Te azért szép kis firma vagy, hogy falazol egy bűnözőnek! Bűnpártolásnak hívják ezt.
Első .. ugyan már.. Odaülök haverom gépe elé és leírom ugyanezt , aztán 1 nap múlva kopogtat a rendőrség hogy csókolom házkutatás? xDD Tudod hány ember oszt? És kik veszik? Minden 5. ember használó, minden 20. ember oszt vagy osztott. Pitiáner dílerekkel nem foglalkoznak , esetleg figyelik és a nagy halat kapják el, ha elkapják.
A kérdésre válaszolva meg sajnos függőt elég nehéz leszoktatni. Ha fűről van szó és minden nap tép, akkor a cigivel együtt meg tudja szüntetni a függést, ha cigizik tovább szinte esélytelen hogy teljesen leálljon. Fog tolni ugyanúgy minden nap, ha van lehetősége hozzájutni. És ha ott tartana a kapcsolatotok, hogy te szakítasz ha még 1 jointot eltol, akkor azt vagy titokba tenné vagy belenyugodna hogy te nem fogadtad el így, ezvan majd lesz olyan aki elfogad így :) Sajnos a lelki függés az ilyen dolog. De az mindenképp pozitív h a kérésedre nem tépett , meg ilyenek (vagy csak nem tudtál róla). Ha a fűről akarod lepattintani akkor az cigivel együtt megy 99% osan és még akkor is néha be fog tépni de az már elhanyagolható. Az osztást meg nem fogja abbahagyni mert nem akar éhen halni. Nyílván én sem hagynám abba, ha nem lenne semmi para és talán élhetőbben élnék 2 meló meg suli mellett ezáltal. Elég sokat kellene nélkülöznie hogyha abbahagyná.. Úgyhogy ez kemény dolog. Sok sikert a megoldáshoz..
22F
...rég rossz ha meg "kell" javítani valakit.
szerintem nem érdemes durván drogos emberrel akár csak haverkodni is mert csak szenvedni fogsz.
nekem egy barátnőm lett drogos. eleinte még nem volt ebből semmi, legalábbis a mi kapcsolatunkra nem vetett árnyékot később mégis folyton piszkált hogy én miért nem, kínálgatott, minden buliban ez ment...
aztán meg inkább el se mentem már vele sehova, leépítettem.
utolsó: én ellennék a kockával, csak velük nem lehet megismerkedni mert vagy programoznak ugye, vagy úgy kockák hogy játszanak és amelyik lány meg ugye nem kocka annak esélye sincs megismerni őket mert utcán nem nagyon látni egyet sem :)
így maradnak a rosszfiúk, akik meg mindenhol ott vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!