Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit kezdenétek egy ilyen sráccal?
Összejöttem egy sráccal nemrég. Meghaltak a szülei egy autóbalesetben. Egyedül lakik, magának fizetni az albérletet, rezsit, saját ellátását. Dolgozik két helyen (OKJ mellett), az egyik minimálbéres, a másik pedig feketén megy. Eddig még szép és jó lenne, de füvezik, néha ekizik is. Hogy még rosszabb legyen a helyzet, oszt is, mert valahogy el kell tartania magát. Ki akar belőle szállni lassan, de tudom, ez nem könnyű.
Én vele ellentétben "jó" vagyok, nem cigizem, szívni életemben ötször szívtam, inni csak buliban szoktam.
Jóban vagyok az egyik haverjával, és mondta a barátom neki, hogy ő olyen lányt szeretett volna, aki okos, csinos, nem züllött, és ezt bennem találta meg. Tetszettem neki kb. 2 éve, de akkor hosszú kapcsolatban voltam még. (Ismertem a kb. 1 évvel ezelőtti barátnőjét, ő is hasonló volt, mint én.)
Tisztában van vele, hogy az, amit csinál, nagyon nem jó. Igazából tud nemet mondani, de kb minden barátja zűrös szintén, és így nehezen lehet abbahagyni az egészet. Tegnapelőtt picit kiakadtam, hogy amit csinál, az nagyon nem jó. Ezért tegnap semmit nem szívott, suliba ment, majd melózni. Szóval tud ő, ha akar.
Mit csináljak vele, hogy "megjavuljon" ? Miért van az, hogy neki az elvárásai egy lány iránt igen magasak, viszont visszafele ez már nem természetes? (Tök jó programokat csinálunk együtt, meg nagyon rendes srác, helyes is, csak ezt a megélhetés dolgot kéne valahogy más pénzből megoldania)
Légyszi ne mondjátok, hogy szakítsak vele, mert szerintem nem az a megoldás. Örülnék használható ötleteknek!
18L 21F
Hát hogy őszintén megmondjam ha a helyedben lennék akkor szakítanák vele, de nem vagyok.
Az hogy meghaltak a szülei nem kifogás egy egyszerű drogos.
Én konkrétan 2 évesen az anyámat és 14 évesen az apámat vesztettem el és mégis tiszta vagyok ilyen téren, nem drogoztam, cigit kipróbáltam de nem szoktam rá mert hülyeségnek tartom, inni csak buliban szoktam.
Mondjuk vannak erősebbek és gyengébbek nem mintha engem nem viselt volta meg a szüleim halála de akkor se csinálok ilyen hülyeséget és neki sem kéne.
Szerintem keress valaki mást akivel ellennél.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!