Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21-22 éves srácok, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21-22 éves srácok, milyen körülmények között kezdenétek ki egy 15-16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
"Kikezdés" alatt nem kavarást értem, hanem komolyabb kapcsolatot. Normális válaszokat kérnék.

2012. nov. 18. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ő kezdjen ki majd velem :P
2012. nov. 18. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Semmilyen.
2012. nov. 18. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Kettessel egyet értek. Nem nyitok ovodát.
2012. nov. 18. 23:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy kikezdenék egy 15-16 éves lánnyal mert lehet hogy neki eszében sincs egy 22 éves fiúval járni.

Gondolom a szülők se örülnének.

Ha ő kezdene ki velem,(amit kétlek :D) akkor átgondolnám a dolgot ha nem gyerekes a lány viselkedése.

2012. nov. 22. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha egy lakatlan szigeten ketten lennénk, és nem bírnék a farkammal.
2012. dec. 23. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez a 15-ös elég gáz volt...

Mi a barátommal 2 éve járunk. Ô most 28, én 18. 3 éve ismerjük egymást, soha egy szál gondunk nem volt a kettőnk kapcsolatában. Én is érett voltam mindig is a koromnál, ô is, mint kinézetre, mint érzelmileg gyermekded lélek. Most is 18-nak néz ki. Rendszeresen azt hiszik, jó pár évvel idősebb vagyok nála:)

Azt mondta, ha nem nyűgözte volna le a szépségem, meg a gondolkodásmódom, valószínűleg soha. Egyébként facebookon ismerkedtünk meg, azelőtt csak a barátnőm bátyjaként ismertem.

2012. dec. 24. 00:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az embereknek korban hozzájuk illővel kéne járniuk, például egy 15-16 éves csajnak max 17-18 éves legyen a fiúja. Lehet, hogy régi módi vagyok, de én így gondolom..
2012. dec. 24. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!