Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 éves srácok, milyen körülmények között kezdenétek ki egy 15-16 éves lánnyal?
Nem hiszem hogy kikezdenék egy 15-16 éves lánnyal mert lehet hogy neki eszében sincs egy 22 éves fiúval járni.
Gondolom a szülők se örülnének.
Ha ő kezdene ki velem,(amit kétlek :D) akkor átgondolnám a dolgot ha nem gyerekes a lány viselkedése.
Ez a 15-ös elég gáz volt...
Mi a barátommal 2 éve járunk. Ô most 28, én 18. 3 éve ismerjük egymást, soha egy szál gondunk nem volt a kettőnk kapcsolatában. Én is érett voltam mindig is a koromnál, ô is, mint kinézetre, mint érzelmileg gyermekded lélek. Most is 18-nak néz ki. Rendszeresen azt hiszik, jó pár évvel idősebb vagyok nála:)
Azt mondta, ha nem nyűgözte volna le a szépségem, meg a gondolkodásmódom, valószínűleg soha. Egyébként facebookon ismerkedtünk meg, azelőtt csak a barátnőm bátyjaként ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!