Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még, hogy 15 év a korkülönbség a férfi javára, lehet hosszútávon működőképes egy párkapcsolat?
Én 20 éves vagyok, ő 35. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, szeretjük is egymást. Szeretnék vele lenni, csak félek, hogy pár év múlva majd rám jön az "élhetnék"...
Ő lassan (bár nem mondja)nyilván gyereket szeretne. Volt egy felesége, 12 évig voltak együtt.
Lehetőleg ne korombeliek válaszoljanak, akik már 2 hónapja boldogan élnek a sokkal idősebb pasijukkal. Esetleg olyanok, akik hasonlót éltek meg, mondjuk 10-15 év távlatából...
Köszönöm a válaszaidat!
Ha reálisan megnézem kettőnk kapcsolatát, valószínűleg nem egymás mellett fogunk megöregedni sajnos. Pedig szeretném, de most nem tudom elképzelni, hogy vele öregedjek meg.
Egyébként a mi kapcsolatunk úgy indult, hogy csak összejárogattunk, aztán úgy döntöttünk, hogy próbáljuk meg. És nagyon jól működik. Bár azt nem mondom, hogy ő nem csajozós, mert akkor konkrétan kettő nő volt rajtam kívül. Már nincs elvileg. Remélem gyakorlatilag sem :)
Nálunk is az indulás (1 - 1,5 hó) zűrösebb volt. Voltak előttem női. Néha 1-2 is egyszerre. Mindent elmesélt. De ilyenre soha nem volt panaszom ellene a hosszú évek során. Én se csaltam meg soha egyébként.
(bár nem minden pasi egyforma)
:D
Nos itt vagyok 25 évesen egyetemre járok bulizni, meg melegedni, a szüleimről húzom le az 1000. bőrt, én tudom hogy örökre fiatal maradok, s közben 3 munkahelyen igyekszem összevakarni a tandíjra valót, mialatt a 14 vizsgámra készülök... Oopsz... itt valami nem stimmel... Ja, hogy én nem melegedni járok az egyetemre, és anyámékat sem húzom le, és persze a buli is hanyagolandó a meló miatt... Ami reális az a korom, és hogy ha nem is örökre de baromi sokáig jól fogok kinézni (persze az idő múlásával arányosan).
A barátnőm jelenleg 11 évvel idősebb nálam, két gyerek anyukája. Ő több gyereket nem szeretne, és viszont igen. (már ha meg van hozzá mindenem...) Jelen pillanatban is tudjuk, hogy ez a kapcsolat nem tart örökké, eléggé megkeseríti olykor az egészet, de a szerelemnek nem mondhatod meg mit tegyen. Attól függ nálad mi a hosszú táv... Ha pár évre gondolsz akkor lehet, ott kezdődik a probléma ha ő akar te viszont még nem akarsz gyereket. Ezt kell jól megrágni...
Nos tisztelet Neked, kedves Kivétel!
Szerintem teljesen más amikor a nő idősebb, bár ezt nem tudom megindokolni, talán csak a társadalom felfogása. De szerintem ez a gyerek kérdés kompromisszumképes. Ha az látom majd az én páromon pár év múlva, hogy jó apa lesz és ha esetleg szétmegyünk, azt is normálisan fogja kezelni és ragaszkodik a gyerekhez, akkor szívesen bevállalom 3 évvel korábban, mint a tervezett. Szerintem fordított felállásban (nálatok) is működhet így esetleg.
Ezt most a #14-nek írtad?
Vagy nekem (aki itt előtted szóltam)? Mert nálunk a pasi volt az idősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!