Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban nem gáz a korkülönbség, ha a másik fél el tudja fogadni?
Többször ismerkedtem már nálam öregebb csajokkal, de még anno nem is éreztem magam rá kész egy ilyen kapcsolatra...
Most megint ismerkedem egy idősebb csajjal, és már megismerkedésünk elején tudta, hogy idősebb, de azóta is nagyon sokat beszélünk, és ahogy megismertem nem csak egy kalandra vágyó, hanem egy komolyabb kapcsolatra, és itt jön a kérdés, ha ő idősebb létére el tud fogadni, hogy idősebb attól még működhet egy kapcsolat?
ez hozzáállástól is függ, de működhet
a nőn Te tudsz fiatalítani hidd el, jó lesz neki
Ez ha gáz akkor soha nem kapcsolaton belül, hanem azon kívül az! Amúgy a Mari Zsuzsi féle kapcsolatokon kívül nincs akkora korkülönbség ami gáz lenne!
30F
tegnap 22:35
10-20 év is oké mint mondtam! Mari Zsuzsi 60 fölött volt a srác meg alig volt 20. Nem a 40 évvel van a gond hanem azzal ahogy a nő olyan mint egy bőrdíszmű. Illetve mostmár halott.
A sok idióta számára gond, ha mások nem egykorúak a kapcsolatukban!
Egy párkapcsolatban tényleg csak az számít, hogy tudnak-e együtt élni vagy sem!
Teneked hogy alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!