Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel?
18 éves fiú vagyok. Egy hete ment el életem szerelme egy súlyos betegség során. Azóta nem tudok mihez kezdeni, iszok, folyton sírok és nem látom az élet értelmét. Voltam pszichológusnál de az inkább csak rontott, nem érti, hogy életem szerelme volt, azt mondja, hogy majd találok mást. De én nem akarok, legfeljebb egyszerű barátnőként de azt sem most az biztos. Örökké meg szeretném tartani életem szerelme emlékét, így tetoválást szeretnék a nevével illetve át nevezni a vezeték nevemet az övére. Ő örökké a szívemben lesz mint életem szerelme.
Sajnos nem tudom senkivel megbeszélni a problémámat, mivel nem vagyok az a barátkozós típus, nincsenek sajnos igaz barátaim, egy sem. Még a szüleimre sem számíthatok, nem jó a kapcsolatunk, egyedül a szerelmem testvérére számíthatok, akivel segítünk egymásnak, de így sem sikerül feldolgoznom a történteket. Mihez kezdjek, kivel tudnék erről beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!