Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapott, kihasznált, tönkretett belül, ezt hogyan dolgozzam fel? Már nem tudom ki vagyok nélküle.
Figyelt kérdés
19/ lány.. :(
A mindenem lett. És most semmim sincs ..
2015. szept. 16. 19:37
1/13 A kérdező kommentje:
Valaki.. :( Annyira fáj
2015. szept. 16. 19:40
2/13 anonim válasza:
Gondolom azért jól nézett ki.
3/13 A kérdező kommentje:
17 éves visszahúzódó fiú. Az ellentétem.. minden szempontból. De én már nem csak jártam valakivel. Én már azt kerestem akivel majd családom lehet. Nem jött össze..
Szóval. Az hogy hogy néz ki.. mellékes :(
2015. szept. 16. 19:46
4/13 anonim válasza:
És mit tett, hogy ekkora hatással sikerült lennie rád?
5/13 A kérdező kommentje:
Tudta hogy mennyit jelent nekem az ha odaadom majd valakinek magam.. 19 évesen neki adtam.. 9 hónap után. Tudta mennyit jelent. Hazudta hogy neki is.. Nekem annyira fáj hogy másmak hittem őt..
2015. szept. 16. 19:54
6/13 anonim válasza:
Tehát 9 hónapot várt arra, hogy lefeküdjetek, majd elhagyott?
7/13 A kérdező kommentje:
Én hagytam el.. mert mindig bánt.Hazudik. Megütött..
2015. szept. 16. 20:10
9/13 anonim válasza:
mártirka néni lesz a neved hamarosan:) igazi áldozattípus vagy szerintem:)
10/13 A kérdező kommentje:
Nyald ki a segghem ha mártír vagyok..
2015. szept. 16. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!